Küsimus rahvaralli kohta?
-
---johannes--
- Foorumi kasutaja
- Autod: lada 2108
Oleks siis üks küsimus seoses rahvaralliga. Küsimus selline et kas katset sõites on juhiluba vaja? Plaan on ka sõbraga sõitma hakata aga nimelt mul pole lube aga sõbral on. Niiet kui tema sõidaks ühelt katselt teisele ja mina sõidaksin katset siis kas selline asi oleks võimalik? Ehk oskavad targemad mehed vastata.
-
---johannes--
- Foorumi kasutaja
- Autod: lada 2108
-
cccve
- Foorumi kasutaja
- Autod: Lada Samara Carlota, Lada Samara S1600, Lada VFTS
Võta lahti rahvaralli üldjuhendid ja reeglid ning loe, kui sealt vastust ei saa võta saada e-mail või helista korraldajatele. Läbi foorumi abi otsida pole õige koht, pärast kui midagi valesti on süüdi need kes abistada püüdsid.Algselt postitas: --johannes--
aga kui vahtralehega juht on ja siis ilma juhiloata kaardilugeja on kas nii tohib sõita kui katsel ära ei vaheta
- atzkarik
- Ladaklubi Liige
- Autod: vaz 2101,2107
http://eal.cma.ee/index.php?lang=est&ma ... d4d3c5320f
sellel lingil kõik vastused sinu küsimustele!
sellel lingil kõik vastused sinu küsimustele!
Võistlusauto ei saa mitte kunagi valmis, ta läheb ühel hetkel lihtsalt starti!
Krt. vaatasin siis isegi juhendid läbi ja ei leidnud midagi "kahe aastase staazi" kohta. Huvitav kust kohast küll ma sellise info võtnud olen, mida olen siin kõvasti levitanud:kuri???Algselt postitas: ccveVõta lahti rahvaralli üldjuhendid ja reeglid ning loe, kui sealt vastust ei saa võta saada e-mail või helista korraldajatele. Läbi foorumi abi otsida pole õige koht, pärast kui midagi valesti on süüdi need kes abistada püüdsid.Algselt postitas: --johannes--
aga kui vahtralehega juht on ja siis ilma juhiloata kaardilugeja on kas nii tohib sõita kui katsel ära ei vaheta