Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Täitsa tropid seal ülevaatuses ju, nad peaksid terve masina üle kontrollima mitte esimese vea avastamisel minema peksma.Kas mitte kordusülevaatuse puhul nad tohivad ainult eelmise korra rikkete eemaldamist kontrollima ja valmis.Jube kebeniit on küll kui 3-4 korda pead käima.
Aga keera need asjad kinni mis siis lahti on?Keevitusest lahti midagi või?
Esimene kord läksin ma nii öelda tutvuste kaudu ülevaatusele ja ainukeseks veaks oli see, et tagapidurid puudusid. Aga kuna see on nii suur viga siis ei lastud läbi. Täna käisin uus kohas, mis on mu garaazi lähedal, et ei peaks tervet linna läbi sõitma ilma ülevaatuseta masinaga, mul on praegu karistus all ja eriti politseiga nii kohtuda ei tahaks. Aga seal teises kohas leidsid raiped mingi uue vea, masendav. Igatahes korduvülevaatusel peaks olema jah mingi 150 eeku ja kontrollivad ainult seda üht veaohtlikku kohta.
Nii, kolmas kord ja ülevaatus olemas. Hommikul tegin veel roolisamba korda ja üritasin ka sillatala kinni panna, aga viimasega tundus kõik korras olevat, polte sain kõvamaks keerata umbes 1 pöörde võrra. Läksin ülevaatusel, kus selgus et see sillatala on endiselt lahti, aga sellegipoolest lasti läbi. Raha võeti kah ainult 100.- (kordusülevaatus)
Nüüd on auto korras ja süda rahul, aga paraku peab ta 20. jaanuaril garaazi ajama, kuhu ta jääb 18. juunini, sest politseile ei meeldi kiiruskatsed maanteel
Pole ammu kirjutanud siia, vahepeal on üht teist juhtunud.
Ostetud said rullikutega turvavööd ja ilus kroompeegel, mis sai kohe ka külge kruvitud. Täna sain kätte ka lisa helisüsteemile, välja näeb selline
Auto ootab muidu endiselt seda, et omanik juhtimisõiguse tagasi saaks, mis kui hästi läheb, juhtub järgmise kuu numbri sees
Autoga pole vahepeal midagi erilist juhtunud, peale selle et helisüsteem on paigas ja mootor on laitmatult tööle saadud. Tekkinud on aga selline probleem et autol lõpetas töötamise juhipoolne tagatuli ja kõrvalistujapoolne esituli, kusjuures viga ei ole pirnis ega kaitsmes (vähemalt tagatule puhul). Minu mõistus on igatahes otsa saanud, ehk leiduks keegi kes oskaks elektrisüsteemi kohapealt nõu või jõuga aidata?