asi selles,et kui süüte sisse keerab lööb kohe vee ja bensu näidukid põhja. äkki kellegil sama jama olnud ja oskaks nüüd väheke head nõu anda. ja vahepeal ei taha starterit ka järgi võtta süütelukku vahetasin ära selles asi ei olnud
osad vead kõrvaldatud aga midagi paneb veel segast. vahepeal võtab starteri ilusti järgi ja siis jälle ei tee klõpsugi.
juhtmed käisin üle aga ei leidnud midagi kuigi neid raputades hakkab kõik tööle.
segane jutt vist sai kirja
Mootori massid vaata ka üle. Starter saab massi mootoriplokist.
Samas kui kelladetaguse juhtmepundi raputamisel hakks starter uuesti tööle, siis tasub süütelukust kuni starterini ergutusjuhe üle vaadata.
...parem kaotada üks minut oma elust, kui kaotada oma elu ühe minutiga...
mootori massid käisin üle ja igaksjuhuks panin ühe juurde
neid juhtmeid mis kaitsmeplokki lähevad neid rapsides plahvatab masin jälle:P eile uurisin aga silmagamärgatavat viga kuskilt ei leidnud kõik tundusid terved olema
Seda ma arvasin, kui sinu varasemaid postitusi vaatasin.
Samaaril ju "hea" kaitsmeplokk kah. Tundub, et seal sees hakkab sul vist kohe-kohe mõni rada või vaskliist läbi ussitama, kui juhtmekimpu liigutades taas kõik ajutiselt korras on.
Hea töö see harutamine .
Tähendab Võib-olla selles viga (nimi mingi Huco) vist sinna tuleb kolm juhet.minu 09 oli see viga käima ei läinud vahetasin selle ära ja käib . Võib olla see ei ole ka õige
ei tea eks ma uurin nädalavahetusel veel juhtmed üle kui pihta saan:D
huvitav on see,et starter ei tee mingit klõpsu ka täielik vaikus ja siis töötab jälle nagu vaja.käima minemisega probleeme ei ole plahvatab kohe kui ainult starteri järgi saab:P
näidikute probleem seisneb ilmselt puuduvas massis - 08-l tuleb mingi osa roolisamba küljest - see pistik kipub vahel lahti põruma eriti kui keegi midagi sudinud on.
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
asi võib olla tahomeetri näidikus , oli jama et seal on kaks juhet mis lokksusid , rapputad juhtmed siis töötab pärastüldse elektirt pole . vaata A järgi ja saad hakkama
aga sellele pihta ei saa miks siis starterit järgi ei võta kui sidur lahutatud.
vedasin uued massid nii akust keresse kui kka kerest uuesti mootorisse ja ikka sama lugu sidur all ei plahvata ja kui lahti lased töötab ilusti