O:liivapritsiteenust.
- SexSix
- Foorumi kasutaja
- Autod: 013
Otsin liivapritsi teenust marsuudil-Karksi-Nuia-Viljandi-Türi-Rapla-Tallinn.Palju velgi vaja taastada,uued sealhulgas.Veljed peavad jõudma Tallinnasse värvimisse.Sellest see "marsuut".
- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
Viljandi ümbruses on liivapritsiga rasked lood.
Oli endalgi siin paar-kolm nädalat tagasi hädasti tarvis ja lootsin Kodugaasis asuvale, kuhu tutvuste ja tööülesannete tõttu ikka vahel veel sisse pääsen. Aga võta näpust - sealne töömees oli just sel päeval haige ja pritsigi koju remontida võtnud.
Ramsi töökoda oli sootuks suletud, tänast seisu ei tea. Võid vaadata igaks juhuks mis seal toimub.
VMT-s (metall Reinu teel) pritsimise pead ette tellima, hinda ei tea.
Need siis minu teada kaks kohta kus pritsid olemas. Kodugaasiga ära arvesta - riist oma tarbeks, teenust ei tehta ja võõraid territooriumile ei lasta.
Minu tookordse kiire vajaduse lahendasin poeskäiguga - väike käsiprits.
Loomulikult pole see võrreldav suurtega ja töö tegin vabas õhus hoovil, mistõttu oli liiva kulugi üüratu (75kg), aga vaja oli, sest õhtuks pidid olema neli velge pritsitud, värvitud, rehvid peal ja masin sõidus.
Oli endalgi siin paar-kolm nädalat tagasi hädasti tarvis ja lootsin Kodugaasis asuvale, kuhu tutvuste ja tööülesannete tõttu ikka vahel veel sisse pääsen. Aga võta näpust - sealne töömees oli just sel päeval haige ja pritsigi koju remontida võtnud.
Ramsi töökoda oli sootuks suletud, tänast seisu ei tea. Võid vaadata igaks juhuks mis seal toimub.
VMT-s (metall Reinu teel) pritsimise pead ette tellima, hinda ei tea.
Need siis minu teada kaks kohta kus pritsid olemas. Kodugaasiga ära arvesta - riist oma tarbeks, teenust ei tehta ja võõraid territooriumile ei lasta.
Minu tookordse kiire vajaduse lahendasin poeskäiguga - väike käsiprits.
Loomulikult pole see võrreldav suurtega ja töö tegin vabas õhus hoovil, mistõttu oli liiva kulugi üüratu (75kg), aga vaja oli, sest õhtuks pidid olema neli velge pritsitud, värvitud, rehvid peal ja masin sõidus.
- SexSix
- Foorumi kasutaja
- Autod: 013
Tallinnas?
Aga Tallinnas Männikul?
-
aamfiibinimene
- Foorumi kasutaja
- Autod: 21011 80