05 4x4 ?
05 4x4 ?
08'st on 4vedu palju lihtsam ja mugavam, samas saab masin ka kiirem - tean sest äraproovitud variant;)Esialgne postitaja tuhajuhe
esi otsa kinnitus kohad laiemalt lansekate külge keevitada.
Muidugi on olemas ka 05-baasil 4x4-sid, mul on pildid ka, kus 05 nähes välja ehtne jeep, on dakari ralli stardis:)
- Landy
- Foorumi kasutaja
- Autod: Oli kunagi Niva 2121
- Kontakt:
Kas mõtled seda?Esialgne postitaja skahar
08'st on 4vedu palju lihtsam ja mugavam, samas saab masin ka kiirem - tean sest äraproovitud variant;)

Uuri ka Land Roveri klubi tegemisi!
Kristjan (+372)5010599
-----------------------------------------------------------
Oli kord Niva - http://www.landy.ee/niva/
Kristjan (+372)5010599
-----------------------------------------------------------
Oli kord Niva - http://www.landy.ee/niva/
nojah need on juba uuemad, aga meil põlvas oli mees, kes sellise asjaga valmis sai ning ka sõitis....toon masina LIIKUMISEST näite: krossirada, 1km pikk(tõusud langused hyppekad, aeglased ja ka kired kurvid)...finaalis tegi kolme ringiga tava samaarile ringi sisse(ehk sis II koha pretendendile!)!!!!Esialgne postitaja LandyKas mõtled seda?Esialgne postitaja skahar
08'st on 4vedu palju lihtsam ja mugavam, samas saab masin ka kiirem - tean sest äraproovitud variant;)
![]()
Kui tahate täpsemalt teada siis uurin tema käest järgi kuidas ta seda täpselt tegi...mina sis alles mähkmeis kui too asi juba liikus ja sõitis....ja ega ole ka uurind...miks, ei tea, aga nyyd kyll;)
-
ttuhajuhe
- Ladaklubi Auliige
- Autod: Auto puudub
Kunagi oli selline mees nagu Eugen Kuusik vist kes ehitas 08 keskmootori ja nelik veoga.
Minu plaan oli 05-le niva sillad alla,aga kas nüüd keskmootoriga või ees.Kuid niva sillad on laiemad,mis nagu ahvatles selle mõttele.Ning 05 kaheuksega.Eriti kui keskmootoriga siis pole nagu tagumistest ustest asja,peale mootori remondi.Aga kindlasti peab olema tule ja heli kindel vahesein siis.
Minu plaan oli 05-le niva sillad alla,aga kas nüüd keskmootoriga või ees.Kuid niva sillad on laiemad,mis nagu ahvatles selle mõttele.Ning 05 kaheuksega.Eriti kui keskmootoriga siis pole nagu tagumistest ustest asja,peale mootori remondi.Aga kindlasti peab olema tule ja heli kindel vahesein siis.
56506878
Saiasja uuritud:Algselt postitas: tuhajuhe
Kunagi oli selline mees nagu Eugen Kuusik vist kes ehitas 08 keskmootori ja nelik veoga.
Sellel põlva mehel oligi Kuusiku masin
vot mis kõik välja tuleb...
Ja 08-le oli pandud 1600cc mootor(ehk siis piki R4) ja Niva alumine osa... Ühesõnaga liikus mis hirmus...