Tuleb sõnu süüa ja nentida, et raplaks tugevdatud õõtsasi ja polüpukse alla ei saanudki,pole neid ka veel praegu all ja kes teab millal jõuab. Lühem vedru ja jäik amort seeeest aga all, samuti sai esimesed rattakinnitused tikkpoltidele ümber tehtud ning töö käigus sai auto omale ka uued esirattalaagrid. Rapla sai enamvähem viperusteta üle elatud, kui jätta välja esimese vooru teisel ringil toimund kohtumine tünniga, mis päädis suunatule purunemise ning uute värvikahjustustega, ringirekordit küll ei parandanud kuid võrreldes eelmise aastaga jäid vähemalt rehvid enamvähem sõidetavasse konditsiooni.
Kehvemast ka: tõenäoliselt tänu kiirele roolile ning silla ette toomisele on järjekordselt otsas nii šarniiride kui rooliotste kaitsekummid ning ega detailid ise ka enam normaalses töökorras pole, niiet kui kunagi polüpukse installima hakata, siis peab ka kogu veermiku jälle välja vahetama. Mingi päev hakkas makk "näkku panema", käima ei läinud ning röökis veateadet "protect", paar sekki netis ja asi selge, tõenäoliselt kõlarijuhe maki tagant lahti. Kobisin siis täna õue ja maki välja võtmiseks aku klemme maha keerates jäi pilk peale praktiliselt keset stabikat vabalt tilbendavale puksile(hetkega oli suurima esisilla kolina põhjustaja selge, stabikas käib vastu poolraami). Makk korras(oligi kõllijuhe lahti), otsustasin ka stabikapuksi tagasi panna, paraku lõppes see töö väga kähku, kuna keerasin puruks poolraami küljes oleva poldi. Keevitust mul ei ole, niiet saatsin auto nädalaks-paariks nurka seisma, las mõtleb järele kas ikka tasub niimoodi pirtsutada.
Ahjaa, ükspäev ostsin matsu pannud auto pealt viiese kasti, unustasin aga ühe inglaste vanasõna, nimelt: "ma ei ole nii rikas et osta odavaid asju", kast mis enne olevat töötanud väga hästi, ei tee seda peale ostmist enam mitte; käigud ei lülitu ja mingi, tõenäoliselt stoppervedru otstarvet omav, vidin tilbendas seal, kus ta kohe kindlasti olema ei pea. Kuna samalt müüjalt sai ostetud ka hulk kereplekke, sai kibedalt naerdud, et ostsin kalli raha eest remontplekke ning sain paarikümne kilo jagu vanarauda kauba peale.
Ah p****e kah, ma sõidan nüüd mõnda aega opeliga