Samara poolteljed

Samara poolteljed

Motospordi foorum (üritused ja rallimasinate elu)
Vasta
v
VFTS3
Foorumi kasutaja
Autod: vw golf + samara

Samara poolteljed

Postitus Postitas VFTS3 »

Huvitaks mis keegi on teinud ja millega asendanud samara pooltelgi, et need katki ei lähe.
Pannakse vist nii escordi kui m2141 välimisi otsi.
Aga mis võll ja mis sisemine ots ja mille rattarumm jne?
c
ccve
Foorumi kasutaja
Autod: Lada Samara Carlota, Lada Samara S1600, Lada VFTS

Postitus Postitas ccve »

Algselt postitas: VFTS3
Huvitaks mis keegi on teinud ja millega asendanud samara pooltelgi, et need katki ei lähe.
Pannakse vist nii escordi kui m2141 välimisi otsi.
Aga mis võll ja mis sisemine ots ja mille rattarumm jne?
Mis kast? Mis differ?
Mulle päris tuttav teema see ning palju nende kohta uurind. Rallikrossi sõitval Pärtelsonil on ehitatud audi 100 pooltelgede peale. Kasti sisse aretatud fordi sisemised otsad (poltidega käib siis pooltelg) ning rummud olid seest ka vist fordi omad. Need 15k maksvad vene tugevamad poolteljed on BS. Peale natuke suuremate kuulide pole vahet midagi, aga ühe sõidu asemel peavad vastu kaks :spin Lätist saab käsitööna valmistatud teljed mida ka eestis kasutatakse ning pole veel kuulnud ,et oleks alla andnud need (hind ka vastav). Need escordi jms otsad ei kõlba ka kusagile, enesepete. Mul samara seisnud juba pea pool aastat vist, ei raatsi õigeid telgesi osta :D
v
VFTS3
Foorumi kasutaja

Tavaline 07 rida ja ketasplokk, peaks olema.
Läti võll golfile oli näiteks 2500.- vist .
Aga kui samara sisemist otsa kasutada, jääb see võll jube peenikeseks. Ja välimine võlliotsa tuleb niikuinii ära vahetada, sest see on seal kõige nõrgem lüli.
c
ccve
Foorumi kasutaja
Autod: Lada Samara Carlota, Lada Samara S1600, Lada VFTS

Postitus Postitas ccve »

Mul sama kast ja plokk. Teadjamad mehed räägivad ,et selle ploki ja kastiga ei peagi tavalised vastu. Kust ta sul täpsemalt lõhub? Mul lõhub laagritest ning murrab ära kohe muttri tagant. Kui mingi soodsa ja vastupidava varjandi leiad siis anna ka siin teada ;)
v
VFTS3
Foorumi kasutaja

Mul eelmisel autol murdis võlle, sisemise otsa juurest, kattekummi alt. Selle autoga olen 2* ainult jääpeal sõitnud ja pole katki veel läind . Aga enne ei taha rallile minna kui mingi toimiv lahendus olemas on.
Vasta