Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Autoks siis Lada 21051 eksportnimega Lada Junior või Lada 1200L. Mootoriks on hetkel veel vahel 1.2 l originaalmootor. Soov on sisse aretada kas tavaline 1,6 või Niva 1,7.
Auto ajaloos siis niipalju, et Eesti toodi 1991. aastal ja esimene eestlasest omanik oli Narva linnapea naine. Tema läbisõit oli kokku 10. aastaga 55000. Peale seda reisis auto minu naabrile kes läbis sellega ligi 60000. Kui auto sattus meie perele oli läbisõit umbes 115000. Ja ise omanikuna olen läbisõitnud umbes 1000 km. Autol erilisi muutusi tehtud ei ole. Ainuke, mis tuli halbade kokkulangevuste tõttu ära vahetada oli sidur, mis mudasel teel otsad andis.
Kere on hakanud nüüd juba natuke roostetama, sest autoga on sõidetud ka talvel. Koer on ka värvi natuke kriipinud kuid muidu on tip-top.
Ega mingit nalja ei ole siis natuke pildimaterjali ka:
olen näinud et osadel on tehases sisse pressidud need augud kõlari kohal et heli läbi tuleks, aga mis ma ikka targutan eks omanik oskab ise paremini öelda
Algselt postitas: carl93
Aga kui kõlarid panna edukalt plaadi külge, püsivad nad piisavalt hästi.Ja kui nendele kõlaritele plaat peale panna siis ei kostu heli ju
aga kes on rääkinud sinna plaadi peale panemisest?
Sellele tuleb veel omakorda riie peale, nii et need rõvedad ise puuritud augud näha ei jää. Masin on praegu igapäevases kasutuses ja nii vist ka jääb. Kõlarid on kinni nelja poldiga läbi vineeri ja pleki, vineeril on omakorda veel neli kruvi sees. Peaks püsümää küll!:lol
Laenasin täna isa käest statiivi ja tegime TTÜ parklas mõned paremad pildid. Lisaks on vahepeal natuke piduritega möllatud ja paar voolikud ära vahetatud, varsti on ülevaatuse mats ka!
Velgedega on selline teema, et tahaks neid ümmarguste aukudega lada plekusid, aga endal on ainlt kaks tükki olemas. Kui kellelgi on mõõduka hinnaga pakkuda neid tallinnas võib teada anda.Päris originaali ei tule ka, mõned väiksesed ideed on, aga samas mingit suurt tjuuningut ka tegema ei hakka.
Algselt postitas: Marduss
Nägin sind eile Marienthali selveris, nii kahju oli, et jala tulin, oleks paugult kõrvale parkinud.
ok, käisime stati surve pesulas, ja tagumine number oli pärast täiseti särav-valge:D ostsime musta markeri ja tuunisime kiirkorras "õigeks tagasi", et miilitsa onu pahandama ei tuleks.
Kas "stat" on Statoil? Kui jah siis mina olen ka seal ühekorra käinud ning rohkem ei taha minna. Asi oli selles,et puudusid õhukogujad kapotipealsete õhuvõtuavade pealt ning tohutu survega tulev vesi täitis hetkega tunneli nende all. Kuna äravoolutoru on rohkem kui kitsaotsaline ning oli ka parasjagu prahti täis,hakkas kogu vesi tulema läbi õhukanalite salongi. Seega põrand ujus.
Täna sai ülevaatus läbitud! Täiesti ametlikult. Tegelikult oli küll kordusülevaatus, sest eelmisel korral oli tagumiste piduritega jama. Erinevus 44%. Nipet näpet sai koendatud ja kõik OK!