sport nukkvõll
sport nukkvõll
sport nukkvõll
kes teeb sport nukkvõlli oleks
vaja ja palju tegemine umbes
maksab
vaja ja palju tegemine umbes
maksab
-
ffheisis
- Foorumi kasutaja
- Autod: lada 2101.Bmw 740.Moskvich Pika kastiga.
2000.- kuskil oleks sellise nukkvõllipuhul normaalne hind, kui sa tahad et sul se nukkvõll korralikult midagi teeks siis lihviksin mina sinuasemel kaane ära,, sooveldaks kolvidesisse suuremad käigud ning paneks vähe korralikuma nukkvõlli jne . Aga seda nukkvõlli sa tavalisele mootorile panna ei saa sest sul ei ole sellenukkvõlli puhul klappe kuskile suruda.selleks tuleks kolvide sisse sügavamad augud freesida jne!
-
ffheisis
- Foorumi kasutaja
Alguses läks sassi, tahtsin öelda freesida mitte soveldada:D klappse soveldatakse:sein aga jah ei pea ju kohe rõhutama kui midagi valesti läheb ning teinekord võiks siis parandada!A ja kraadide suhtes on nii et ega ma ise ei teagi kuidas nukkvõllikohta öeldakse et mis tüüpi on,ma ise ossin selle mida siin pakkusin ning mulle öeldi et se on 288 kraadine ning rohkem ei tea ma midagi, ning seda oskasin kah siin öelda et kolve tuleks selle nukajuures freesida kuna minul tuli sest klapid oleks pähe jooksnud!Algselt postitas: PuZuP
Mis need kraadid nukkvõlli tõusu puutuvad, et kohe vaja kolbidele süvendeid freesida ?
Ja mismoodi on selleks, et nukkvõll midagi korralikult teeks vaja korralikumat nukkvõlli ???
Ja mismoodi neid kolbe veel soveldatakse ?
[Muudetud: 11-3-2009 fheisis]
- PuZuP
- Ladaklubi Liige
- Autod: 2106 '79
- Kontakt:
Kui Sa ei taha, et keegi Sinu peale "rõhku" ei hakkaks panema, siis ära anna selleks põhjust.
Nukkvõllil on kolm suuremat ja tähtsamat parameetrit: nuka tõus, nukkade kattuvus ja "kestvus" ehk siis nö. nuka kraad. Ülejäänud ja mitte vähemtähtsamad on juba nuki kuju, asend jne...
Mõõta saad käepärast vahenditega vaid nuka tõusu, kui ütled, et see kindlalt 288 kraadise "kestvusega" võll on.
Kas tegemist on a'la omavalmistatud võlliga, et peale keevitatud ja lihvitud või kuskil venemaalt tellitud "tehasevõlliga"?
Nukkvõllil on kolm suuremat ja tähtsamat parameetrit: nuka tõus, nukkade kattuvus ja "kestvus" ehk siis nö. nuka kraad. Ülejäänud ja mitte vähemtähtsamad on juba nuki kuju, asend jne...
Mõõta saad käepärast vahenditega vaid nuka tõusu, kui ütled, et see kindlalt 288 kraadise "kestvusega" võll on.
Kas tegemist on a'la omavalmistatud võlliga, et peale keevitatud ja lihvitud või kuskil venemaalt tellitud "tehasevõlliga"?
-
ffheisis
- Foorumi kasutaja
Tegemist tehase nukaga.Algselt postitas: PuZuP
Kui Sa ei taha, et keegi Sinu peale "rõhku" ei hakkaks panema, siis ära anna selleks põhjust.
-
nnivamees66
- Foorumi kasutaja
- Autod: vaz 2121 ja länkar 70 4,0td
Hr. Ligur teeb nukkvõlle,
ostin temalt just 2800.- nuka mis läheb mul uuele 1.9 mootorile, eelnevast vedeleb mul ka üks nn. sportnukk nagu siin jutuks [s8,1-131kraadi-100kraadi] antud nuka päritolu ja tegija teadmata, peal oli ta 1,6 mootoril millest sain 85kw kuid ühe vea tõttu, mille loomulikult hiljem avastasin jäin ilma u. 10 kw krt.
aa kui keegi tahab võib selle nuka mult ära viia:) 2000.-
ostin temalt just 2800.- nuka mis läheb mul uuele 1.9 mootorile, eelnevast vedeleb mul ka üks nn. sportnukk nagu siin jutuks [s8,1-131kraadi-100kraadi] antud nuka päritolu ja tegija teadmata, peal oli ta 1,6 mootoril millest sain 85kw kuid ühe vea tõttu, mille loomulikult hiljem avastasin jäin ilma u. 10 kw krt.
aa kui keegi tahab võib selle nuka mult ära viia:) 2000.-