06-e spidoka kellad kõik põhjas
-
ggrimes
- Foorumi kasutaja
- Autod: Lada 2105 83a. Ford scorpio 4x4 2.8
- Kontakt:
Nagu pealkirjas mainitud... ET siis tuttava 06-el on hetkel selline mure. Kõik spidomeetri kellad on põhjas kohe kui süüde sisse panna. Käima pannes sammuti... (okei on tõesti üks kell mis pole põhjas, on spidomeeter ise, see ju trossiga)
Ehk oskab keegi rohtu pakkuda sellisele veale. Kas võib mass olla puudu vms ?
Suured tänud kui saaks ehk mõne asjalikuma kiire vastuse !
Ehk oskab keegi rohtu pakkuda sellisele veale. Kas võib mass olla puudu vms ?
Suured tänud kui saaks ehk mõne asjalikuma kiire vastuse !
-
ggrimes
- Foorumi kasutaja
- Autod: Lada 2105 83a. Ford scorpio 4x4 2.8
- Kontakt:
Mainisin juba ju... et ei ole võimalik koguaeg autole ligi saada.
Tahaksin aidata, aga no ei ole elektroonikas kõige suurem pea. Juhtnööride abil saaks ehk jagu.
Pole tegu ka minu autoga.
Aga on kellegil mingit mõtet. Saaks ehk natuke lähemale infoga. Saaksin ära käija seal ja ehk vea kõrvaldatud. Kuna endal hetkel aega napib (ehitan teist autot)
Tahaksin aidata, aga no ei ole elektroonikas kõige suurem pea. Juhtnööride abil saaks ehk jagu.
Pole tegu ka minu autoga.
Aga on kellegil mingit mõtet. Saaks ehk natuke lähemale infoga. Saaksin ära käija seal ja ehk vea kõrvaldatud. Kuna endal hetkel aega napib (ehitan teist autot)
-
cCozmonauT
- Foorumi kasutaja
- Autod: BMW V8, Pontiac V8
- Kontakt:
Olen nüüd ise sarnase probleemi ees.. Sõites kadusid ära suunatuled ning kõik näidikud - bens kukkus nulli, veetemp ~45kraadi juurde ja õlirõhk seistes nullis ja gaasi andes liigub veidi, tahokas käib üles alla nii kuidas nuppe ja kange liigutad. Pimedas metsavahel sai kõik ühendused ja värgid üle käidud kuid ei midagi
Eks homme tõmban kõik laiali ja käin testriga üle kuid vb kellegil selline asi juba juhtunud ja asjale saab lihtsat rohtu.

- siksaator
- Foorumi kasutaja
- Autod: VW Golf III
Mul tegi endal ka vahepeal nende kellade vigurit:rolleyes. Selle vastu aitas kaitsmepesade puhastamine ning osad kaitsmed asendasin uutega;)Algselt postitas: stroh_89
Mu 06 oli sama jama ja asi oli vanades kaitsmetes. Kui kaitsmed äravahetasin ja puhastasin kaitsmekarpi siis hakkasid tuled ja kellad tööle;)