Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
ei miks sa seda arvad ikka lada oma sutsu tugevamaks tehtud kui niva teljed ka sisse saab siis pole vaja mingit volvo silda ju ja opeli kettad sai ka panna ja käsa ja kõik toimib väga hästi.
Algselt postitas: SOS001
ei miks sa seda arvad ikka lada oma sutsu tugevamaks tehtud kui niva teljed ka sisse saab siis pole vaja mingit volvo silda ju ja opeli kettad sai ka panna ja käsa ja kõik toimib väga hästi.
see jutt on täielik jama egas niva teljed tugevamad ole ja seda enam et niva teljed parajasti pikemad paras aretamine aga samasugused makaronid
Kust kelle toodang on kapott? Kust see carbon kleeps saadud? Ja mis riie ja kust saadud see kattematerjal mis ustel ja armatuuril? Krt seest olete nii ilusaks selle auto teinud, pole pooltki seda mis ta minu käest minnes oli
jah peale mõne mõlgi ja värvi pole sellel autol midagi pistmist sellega mis oli ja riie tavaline kõlari kate myya igas musa poes kleepsu peaks lihtsa vaevaga saama.kapott on reinsalu juurest.
niva poolteljed pikemad jah, ma panen terve niva silla alla. Ma seda carbon klepsu ennem ka ostnud erinevatest kohtadest aga nii ilusat pole leidnud kui sul. Kust saadud?
tean et pikemad aga kuulsin et saab ymber teha ja vähe kõvemad mehed olla teinud nii ma uurin järele täpselt ja eks siis saame targemaks ja kleepsu kohta ma ei mäleta kui fallerooni nim poest kysida peaks saama kõike mis puudutab pudi padi.
kle need päris originaalid ja kui aus olla siis sai neist yks just kingituseks ostedud elektrikule ja kui saaks ostaks ise ka veel kõike mis nii korras ja originaal.
see jutt on täielik jama egas niva teljed tugevamad ole ja seda enam et niva teljed parajasti pikemad paras aretamine aga samasugused makaronid
päris tark poiss.niva teljed on 3 mm ja peale jämedamad.pooleks lähevad nad nuudi tagant.aga niva omad sealt jämedamad saavad,järelikult ka tugevamad.
tean et pikemad aga kuulsin et saab ymber teha ja vähe kõvemad mehed olla teinud nii ma uurin järele täpselt ja eks siis saame targemaks ja kleepsu kohta ma ei mäleta kui fallerooni nim poest kysida peaks saama kõike mis puudutab pudi padi.
tule külla .ma näitan sulle niva poolteljest tehtud pooltelge.se juba ammu valmis tehtud.aga nu eks nüüd tahavad jah kõik näidiseks saada.