Lada VFTS,19xx, SOS001
Lada VFTS,19xx, SOS001
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
-
sSOS001
- Foorumi kasutaja
- Autod: lada vfts fänn.
- Kontakt:
ELU PROJEKT LADA VAZ 2105 VFTS 1984
jah tallinna rally on ainus rally ,kus see auto sõitnud on.
-
vvussvillem
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2107 1,5. 2105 1,8. Omega A c20ne
-
cccve
- Foorumi kasutaja
- Autod: Lada Samara Carlota, Lada Samara S1600, Lada VFTS
Tere Tere
Tore vaadata kuidas autod ringi rändavad, mina siis nimelt see isik kes selle punase "sportautoks" ehitas. Kust kandist ise selle ostsid? Mina müüsin ta kusagile Tallinna küljealla kus sellega tublisti metallpiirdeid ning põldu nühiti
Minu käest ära ostes oli see väga korralik, ma ise olin sõitnud sellega max 200km peale valmimist. Punane pidi ka müügis olema, mis hinnaks?
Tore vaadata kuidas autod ringi rändavad, mina siis nimelt see isik kes selle punase "sportautoks" ehitas. Kust kandist ise selle ostsid? Mina müüsin ta kusagile Tallinna küljealla kus sellega tublisti metallpiirdeid ning põldu nühiti

-
sSOS001
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
tere tere jah see auto sai ostetud tallinna lähedalt ja oli juba läbi kuigi tuli tallinast sõites ära.Nüüd on see auto sõitnud ka ainult u 300 km.Algselt postitas: ccve
Tere Tere
Tore vaadata kuidas autod ringi rändavad, mina siis nimelt see isik kes selle punase "sportautoks" ehitas. Kust kandist ise selle ostsid? Mina müüsin ta kusagile Tallinna küljealla kus sellega tublisti metallpiirdeid ning põldu nühitiMinu käest ära ostes oli see väga korralik, ma ise olin sõitnud sellega max 200km peale valmimist. Punane pidi ka müügis olema, mis hinnaks?
-
sSOS001
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
ELU PROJEKT LADA VAZ 2105 VFTS 1984
kuna täna juba mitmed küsivad puuri kohta siis see juba müüdud.Ja tegelikult oleks suur huvi teada mida siin inimesed arvavad kui palju oleks normaalne hind kerele ja kui kellegil on huvi siis võiks ja tahaks pakkumisi mis võiks olla see normaalne hind kogu projektil.ja punase hinda on võimatu nii pakkuda sest oleneb ju mis varustuses oleks huvi.
-
cccve
- Foorumi kasutaja
- Autod: Lada Samara Carlota, Lada Samara S1600, Lada VFTS
See puur oli veel kusjuures õige karksi puur millega vanasti sõideti, nimelt ühest oma vanast karksi autost sai see välja tiritudAlgselt postitas: SOS001
kuna täna juba mitmed küsivad puuri kohta siis see juba müüdud.Ja tegelikult oleks suur huvi teada mida siin inimesed arvavad kui palju oleks normaalne hind kerele ja kui kellegil on huvi siis võiks ja tahaks pakkumisi mis võiks olla see normaalne hind kogu projektil.ja punase hinda on võimatu nii pakkuda sest oleneb ju mis varustuses oleks huvi.