WinterCamp 2009, 7-8 veebr.(Edukalt toimunud, ajatabel lisatud!)
WinterCamp 2009, 7-8 veebr.(Edukalt toimunud, ajatabel lisatud!)
- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
Hää ja lahe oli! Just täpselt nii kukkus välja nagu kukkus, aga heaste kukkus
.
Rahvusvaheline juba teist aastat jutti ja see lisab tibakene omamoodi värskust.
Karta on, et kahjumisse jääme, sest ilmataadile sai ikka eelnevalt väegade kõvasti makstud, a no tühja tost
.
Mul siin mõned pildid ka, mida teistel pole. Eks peagi lisandub neid veel kuskile...

Rahvusvaheline juba teist aastat jutti ja see lisab tibakene omamoodi värskust.
Karta on, et kahjumisse jääme, sest ilmataadile sai ikka eelnevalt väegade kõvasti makstud, a no tühja tost

Mul siin mõned pildid ka, mida teistel pole. Eks peagi lisandub neid veel kuskile...

- viaccess
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101, Izh Jupiter 5, Vis 23464
- Kontakt:
Kõik oli viimasepeal. Mingi asi ei suutnud selle peo ära rikkuda. Leedust külalistega sai palju vesteldud, väga asjalikud inimesed.
Rada oli suht hea, lootsin hullema. Marja talu kohta ainult üks sõna: Fantastika!!!
1000 tänu kõigile kes tulid vaatama, osalema ja head seltskonda saunas pakkuma.
Summercampi oodates.......
viaccess
[Muudetud: 8/2/2009 viaccess]
Rada oli suht hea, lootsin hullema. Marja talu kohta ainult üks sõna: Fantastika!!!
1000 tänu kõigile kes tulid vaatama, osalema ja head seltskonda saunas pakkuma.
Summercampi oodates.......
viaccess
[Muudetud: 8/2/2009 viaccess]
Jupid Venemaalt!
Terve eilne päev oli algusest lõpuni tegusid ja nalja täis. Algas Ronni auto tuunimisest ja lõppes saunamaja kamina ees 
Eraldi tänan siinkohal Gigulli, kes pakkus mulle küüti Tallinnast Campile ja muidugi ka Milvit ja Kytti kes mu sealt tagasi tõid! Ja Kytti eraldi selle eest, et ta masinaga sõita sain!
Muidugi ka suured tänud Juhatusele, Enele ja Rojevile ning kõikidele teistele kes kohale tulid!
Kuna tulemuste leht oli minu käes, siis nüüdseks sain selle tabelisse ka ümber trükitud.
[Muudetud: 8-2-2009 reiner]

Eraldi tänan siinkohal Gigulli, kes pakkus mulle küüti Tallinnast Campile ja muidugi ka Milvit ja Kytti kes mu sealt tagasi tõid! Ja Kytti eraldi selle eest, et ta masinaga sõita sain!
Muidugi ka suured tänud Juhatusele, Enele ja Rojevile ning kõikidele teistele kes kohale tulid!
Kuna tulemuste leht oli minu käes, siis nüüdseks sain selle tabelisse ka ümber trükitud.
[Muudetud: 8-2-2009 reiner]

Lower your standards and you'll never be disappointed!
-
oolaaf
- Ladaklubi Auliige
- Autod: 2105 s1300, 1119
Üritus oli mõnus, minu arvestuste järgi oli see paljudele juba 6-s wintercamp 
Rada oli mõnus eriti koos supi ja sooja teega (Tänud Ene kes valmis keetis ja Rojev kes kohale vedas
), ööbimiskoht samuti väga kõva, süüa jäi isegi üle, saun ja jääauk olid peale pikka päeva karastavad.
Leedukad jõudsid oma kolme piduriga kenasti koju, tänasid suurepärase vastuvõtu eest ning kiitsid korraldust ja kõike muud.
Eriline tänu paluti edasi anda Kristjanile ja Künterile...
Raldot tänati, kes kaugetel külalistel allesjäänud 3 pidurit töövõimeliseks muutis, ennastsalgavalt auto alla ronides.
Üldiselt tore nädalavahetus oli, meie jäime rahule
raja ääres käis kõva pildistamine, loodame, et need pildid jõuavad kiiremini foorumisse kui reineri rajapäeva omad
:D:D
[Muudetud: 9-2-2009 olaaf]

Rada oli mõnus eriti koos supi ja sooja teega (Tänud Ene kes valmis keetis ja Rojev kes kohale vedas

Leedukad jõudsid oma kolme piduriga kenasti koju, tänasid suurepärase vastuvõtu eest ning kiitsid korraldust ja kõike muud.
Eriline tänu paluti edasi anda Kristjanile ja Künterile...
Raldot tänati, kes kaugetel külalistel allesjäänud 3 pidurit töövõimeliseks muutis, ennastsalgavalt auto alla ronides.
Üldiselt tore nädalavahetus oli, meie jäime rahule

raja ääres käis kõva pildistamine, loodame, et need pildid jõuavad kiiremini foorumisse kui reineri rajapäeva omad

[Muudetud: 9-2-2009 olaaf]
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
"90 percent of carb problems are ignition related.."
- Kytt
- Ladaklubi Juhatus
- Autod: 4x2102, Jeep & Toyota
Mis siin ikka öelda, kõik kiidusõnad on juba mitmeid kordi ära öeldud - ühinen minagi nendega.
Kuna üleväsimus on üks eriline nähtus, siis täna varahommikuks oli valminud selline asi:
WinterCampi video
Kuna üleväsimus on üks eriline nähtus, siis täna varahommikuks oli valminud selline asi:
WinterCampi video
Tore nädalavahetus oli!
Sain üritusel jälle targemaks.
Nägin kuidas lamellidega pole mõtet jääle ronida (leedukatel naast keelatud).
Nägin kuidas piigid on kasutud (Hondal tagastange läind).
Nägin kuidas stock mootoriga ja hakapelita 5-ga saab sõita paremaid aegu (VäikeMägilane).
Nagin kuidas lisa raskusega pakiruumis saab kiiresti ja ilma et tungrauda kasutades, summuti keskmist osa demonteerida (Via).
Nägin kuidas üks tubli mees oli igalpool, stardis stopperiga, autoga rajal, suuskadega lumel ja äärepealt oleks nii supist ilma jäänd (Mikk).
Nägin kuidas lühikese ajaga, jookstes raja ääres juab 750 pilti teha ( Jukii )
Nägin kuidas seltskond jõuab kella kuueni (AM) mailma asju arutada ja üheksaks hommikusöögi lauas olla ( tore seltskond ja mina ).
Nägin kuidas kolm meest jõuavad olla autoga rajal, lipuga stardis ja Ladaklubi juhatuses ( Ronn, Dasf, Via ), väga tubli töö!!!
Ene poolt tänud Ladaklubi rahvale ja külalistele kes jõudsid termosed supist ja teest tühjaks teha (tähendab et meeldis ).
Veel üks üritus mõõdas ......, aga mõnuga ootame järgmist!!!
Sain üritusel jälle targemaks.
Nägin kuidas lamellidega pole mõtet jääle ronida (leedukatel naast keelatud).
Nägin kuidas piigid on kasutud (Hondal tagastange läind).
Nägin kuidas stock mootoriga ja hakapelita 5-ga saab sõita paremaid aegu (VäikeMägilane).
Nagin kuidas lisa raskusega pakiruumis saab kiiresti ja ilma et tungrauda kasutades, summuti keskmist osa demonteerida (Via).
Nägin kuidas üks tubli mees oli igalpool, stardis stopperiga, autoga rajal, suuskadega lumel ja äärepealt oleks nii supist ilma jäänd (Mikk).
Nägin kuidas lühikese ajaga, jookstes raja ääres juab 750 pilti teha ( Jukii )
Nägin kuidas seltskond jõuab kella kuueni (AM) mailma asju arutada ja üheksaks hommikusöögi lauas olla ( tore seltskond ja mina ).
Nägin kuidas kolm meest jõuavad olla autoga rajal, lipuga stardis ja Ladaklubi juhatuses ( Ronn, Dasf, Via ), väga tubli töö!!!
Ene poolt tänud Ladaklubi rahvale ja külalistele kes jõudsid termosed supist ja teest tühjaks teha (tähendab et meeldis ).
Veel üks üritus mõõdas ......, aga mõnuga ootame järgmist!!!
Kirjutan suvaliselt, kuulmise järgi!
-
wWalter
- Ladaklubi Liige
- Autod: 2x2105,Y60,Paskaak.
Minulgi nädalavahetus seeditutud. Oli mega üritus ja koosviibimine väga toreda seltskonnaga. Rada oli mõnus, söögid maitsvad, ja ööbimiskoht ja selle lisavarustus super. Jääme ooatama suure huviga järgmist üritust.
Siit pooltki mõned pildid. http://www.dropshots.com/wintercamp2009

MännikuLaiali.
- SexSix
- Foorumi kasutaja
- Autod: 013
Naelrehvid Leedus.
Naelrehvid Leedus lubatud!Keelustatakse 01.01.2010.
Näiteks Norras umbes 50%-dil sõiduautodel talverehviks Cont,kas naelaga või lamell.Järelikult hea rehv!
Näiteks Norras umbes 50%-dil sõiduautodel talverehviks Cont,kas naelaga või lamell.Järelikult hea rehv!