:p tahomeeter

Audio, elektrisüsteem, turva
Vasta
v
vanake
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 21061

Postitus Postitas vanake »

huvitav,huvitav?olgugi,et olenjuba vana ?iguli omanik,ei tule nagu meelde,et miks TAHOMEETER;jooksev; vahel??? ja üsna korralikult.tean vaid seda,et tegemist peaks olema ju jagajaga,aga seal paistav kõik oky olevat.Ja veel:kui käivitan,siisENNE EI KÄIVITU,KUI LASEN VÕTME LAHTI!!.Olgugi,et olen elus palju sõitnid.isegi GAS-53-,KUI EI KÄIVITUNUD,SIIS ÜHENDASIN VARJAATORI OTSE JA LÄKS.Aga see on ju vana nõks n.ö.Ju,siis hakkan unustama!!Ehk on keegi ,kes meelde tuletab? MOTAMEES TEAB KINDLASTI.Vasja natuke suunata ja ehk,siis tulen ise toime.Ise oman präegu ?igulit 21061.ehk tulevikus saan ka pildi teha j.n.e.Motamehe järjekindlus oli ka minule omane,kui olin noorem ja see mulle väga meeldib.jÕUDU SELLISTELE FÄNNID3ELE!!
o
olaaf
Ladaklubi Auliige
Autod: 2105 s1300, 1119

Postitus Postitas olaaf »

pakuks, et viga süütelukus mis sädeleb ning süütepoolile kaob pinge ära kui lõpuni starteri asendisse keerata - ehk on kontaktplaat ära sulanud süütelukupõhjas...
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
v
vanake
Foorumi kasutaja

VÄGAGI ÕIGE!Vaatan kindlasti süüteluku üle.teiseks kas on veel midagi sellega seoses mida vaadata!:sein
o
olaaf
Ladaklubi Auliige
Autod: 2105 s1300, 1119

Postitus Postitas olaaf »

mul on tahokas jukerdama hakanud veel vigasest kondekast mille tõttu kontaktid lõpuks ära põlesid ja tuli ülikonnaga vihmas neid vahetama hakata tee ääres :D aga see oli ammu
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
v
vanake
Foorumi kasutaja

no muidugu NÜÜD kontrollin need üle.SIIT VANASÕNA.:loll pea nuhtleb ikka jalgu!!!:kuri
Vasta