Rajapäev 24.01.09 - Üliedukalt toimunud!! -
Rajapäev 24.01.09 - Üliedukalt toimunud!! -
-
mmoosmoosik
- Foorumi kasutaja
- Autod: ei ainsatki ladat enam !
Hommikul lähen ise varem kohale ja panen tee äärde märgistuse (kaks rehvi, üks lapiti all ja teine risti peal) tee äärde kust tuleb ära pöörata. Kui tulla Haapsalu mnt poolt, siis umbes 5 km mnt ja Tuula tee ristist paremale. Kui tulla Keila poolt, siis umbes 5km Keilast, aga sel juhul vasakule.
Kohtumiseni!
Kohtumiseni!
Lower your standards and you'll never be disappointed!
-
mMikk
- Ladaklubi Liige
- Autod: VIS 23464-10
Rada oli lahe ja libe. Ajad näitasid, et mina konkurentsi ei paku, aga vähemalt olen õpivõimeline 
Auto ise hää, aga rehvid jäävad nats soovida.... nojah, tuli jällegi see välja, mida ennegi teatsin, et amordid vajavad vahetust, iga ringiga antsid ikka häälekamalt märku. Hää üritus ja tubli korraldus töö - soe tee oli väga hää sellise tuulise ilmaga. Tänud ja järgmise korrani.
[Muudetud: 24-1-2009 Mikk]

Auto ise hää, aga rehvid jäävad nats soovida.... nojah, tuli jällegi see välja, mida ennegi teatsin, et amordid vajavad vahetust, iga ringiga antsid ikka häälekamalt märku. Hää üritus ja tubli korraldus töö - soe tee oli väga hää sellise tuulise ilmaga. Tänud ja järgmise korrani.
[Muudetud: 24-1-2009 Mikk]
Jah. Pikk päev selja taga.
Kõige suuremad tänusõnad tuleks vist öelda Ilmataadile. Ilma külma ja lumeta poleks seda rada olnud. Muidugi ka rajaomanikule, et ta on viitsinud rada lihvida, lükata jne.
Muidugi ei saa ka tänamata jätta kõikki inimesi kes kohale tulid, ilma teieta poleks ka üritust olnud. Tänan!
Et kindlasti, järgmine aasta üritan jälle!
Kahjuks jäi ajatabel Tuula. Täna kahjuks juba uued üritused hakkavad selga taguma, et homme esimesel võimalusel toon selle tahvli koju ja löön arvutisse ümber ning lisan teile siia!
Rõõmsa jällenägemiseni!
Kõige suuremad tänusõnad tuleks vist öelda Ilmataadile. Ilma külma ja lumeta poleks seda rada olnud. Muidugi ka rajaomanikule, et ta on viitsinud rada lihvida, lükata jne.
Muidugi ei saa ka tänamata jätta kõikki inimesi kes kohale tulid, ilma teieta poleks ka üritust olnud. Tänan!
Et kindlasti, järgmine aasta üritan jälle!
Kahjuks jäi ajatabel Tuula. Täna kahjuks juba uued üritused hakkavad selga taguma, et homme esimesel võimalusel toon selle tahvli koju ja löön arvutisse ümber ning lisan teile siia!
Rõõmsa jällenägemiseni!
Lower your standards and you'll never be disappointed!
- Kytt
- Ladaklubi Juhatus
- Autod: 4x2102, Jeep & Toyota
Mis siin ikka öelda, ilgelt fun oli:lol
Rada raputas mõnuga ja pidevalt jäi liiga kitsaks, kerge oleks süü olematu pidamisega protirehvide kaela ajada:kuri aga üldiselt, niikaua kuni mina võistlustest osa võtan ei pea mitte keegi kartma, et ta viimasele kohale jääda võiks.
ps. pilte yritusest ootan LK fotogalerii tarvis mailile must_kytt@hotmail.com, kõlbab ka kokku pakituna yles laetud faili link, pilthaaval kuskilt alla laadima ma neid tõesti ei tahaks hakata.
Rada raputas mõnuga ja pidevalt jäi liiga kitsaks, kerge oleks süü olematu pidamisega protirehvide kaela ajada:kuri aga üldiselt, niikaua kuni mina võistlustest osa võtan ei pea mitte keegi kartma, et ta viimasele kohale jääda võiks.
ps. pilte yritusest ootan LK fotogalerii tarvis mailile must_kytt@hotmail.com, kõlbab ka kokku pakituna yles laetud faili link, pilthaaval kuskilt alla laadima ma neid tõesti ei tahaks hakata.
-
aAaClub
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
BUENO
Tänud korraldajatele meeldiva ürituse eest.
Väga lahe päev oli ja sai kõvasti oma sõiduoskusi lihvitud.
Olen talviti alati esisilla mees olnud ja minu sõiduoskused tagaveolisega ja libedaga külg ees on kesised, tavaliselt lõppevad need spinniga irw. Seekord aga läks õnneks kuna ei lasknud kuskil külge ette, sai harrasatatud rahuliku piimatooja stiili mis tagantjärgi aegasid võrreldes õigeks otsuseks osutus.
Natukene külm oli alguses oodata oma sõiduvooru aga peale väikest topingut Vanaka näol kadus see karge pakane kui tina tuhka
Suured tänud ka Olkule kes oma väärt V.vänta laenas
Väike tähelepanek osalejatele kes tundsid, et nende ajad pole rajal nii nagu võiks olla, siis astuge järgminekord ligi konsulteerige ja küsige nõu Mis Kes Kuda Kui kiiresti. Ega need oskused ja teadmised muidu tule kui läbi raske õppimise ja testimise!
Homne päev möödub aga Hipodroomil superkrossi autode sõitu jälgides ja seda korraliku varu külmarohuga, loodan ka kohata mõnda klubi semu!
Tänud korraldajatele meeldiva ürituse eest.

Väga lahe päev oli ja sai kõvasti oma sõiduoskusi lihvitud.
Olen talviti alati esisilla mees olnud ja minu sõiduoskused tagaveolisega ja libedaga külg ees on kesised, tavaliselt lõppevad need spinniga irw. Seekord aga läks õnneks kuna ei lasknud kuskil külge ette, sai harrasatatud rahuliku piimatooja stiili mis tagantjärgi aegasid võrreldes õigeks otsuseks osutus.
Natukene külm oli alguses oodata oma sõiduvooru aga peale väikest topingut Vanaka näol kadus see karge pakane kui tina tuhka

Suured tänud ka Olkule kes oma väärt V.vänta laenas

Väike tähelepanek osalejatele kes tundsid, et nende ajad pole rajal nii nagu võiks olla, siis astuge järgminekord ligi konsulteerige ja küsige nõu Mis Kes Kuda Kui kiiresti. Ega need oskused ja teadmised muidu tule kui läbi raske õppimise ja testimise!
Homne päev möödub aga Hipodroomil superkrossi autode sõitu jälgides ja seda korraliku varu külmarohuga, loodan ka kohata mõnda klubi semu!
-
oolaaf
- Ladaklubi Auliige
- Autod: 2105 s1300, 1119
http://nagi.ee/photos/olaaf/sets/152067/
niipalju kui meie aparaadis vaba mälu oli ja raldo klõpsida jõudis.
teistele õpetuseks - enne üritusele tulemist on akude laadimisest vähe...!
niipalju kui meie aparaadis vaba mälu oli ja raldo klõpsida jõudis.
teistele õpetuseks - enne üritusele tulemist on akude laadimisest vähe...!
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
"90 percent of carb problems are ignition related.."
-
hhelitehnik
- Foorumi kasutaja
- Autod: Ladamees olen
-
hhelitehnik
- Foorumi kasutaja
- Autod: Ladamees olen