Paljud teist Rapla-ja Pärnumaa lähikonnast seal see aasta oma Ladaga möllamas käinud on?
Praegu natuke aega tagasi sai ise käidud , neljanda käiguga kõva 400m külgees sõita, üpris uus kogemus. Alguses hoog 90km/h peale üleess ja auto teeb muu ise. Avastasin, et suurtel kiirustel on autot külglibisemises hoopis parem kontrollida kui väikestel... Minge proovige oma tagaveolisi, tee ei kahetse.
Täna jälle plaanis paar kiiremat teha seal, praegu lähen vahetan soojendusmootori ära, külmakapiga suht võimatu sõita. Rajal olen valge 21063-ga millel on 1.5 mootor, täiesti piisav.
Juhul kui mootorit on vahetatud, autot enam ei saa 063ks nimetada, sest ta pole enam 063. Tahad öelda et mul praegu 013 1,7 mootoriga??? Ei!!! mul on 011 millel 1,7 mootor.
Kui sm. muki oleks ütlend et tal on 06 1,5 mootoriga siis ma pole praegu piiksunud siin.....
Rahunege, ikka juhtub. Vägev on öelda, et tegemis on 063 ja nagu peaks olema 1.3 mootor ja mööda lennates jäävad rahval nö. "luugid lahti"...
Igal juhul, täna sai juba 10km/h kiiremini kurve läbitud. Ega seal rajal midagi väga erilist ei ole, lihtsalt uus kogemus avastada, et auto on sajaga külglibisemises hoopis sujuvam kui 40-50 km/h.
Muki, ära seda spidomeetrit küll nii palju usu
Kui sõidad spido järgi 90km/h, siis sealt lahuta vähemalt 5km/h maha ja kui rattad veel all tühja ringi käivad, siis see autole ju kiirust juurde ei lisa
Aga mõnus. Kadestan kõiki kes juba see aasta jääpeale jõudnud. Sünoptikud lubavad külma veel piisavalt pikaks ajaks (võrreldes kahe eelmise talvega), et isegi rajale saaks..
Masinate ehitus igaljuhul käib
Lower your standards and you'll never be disappointed!
Spido järgi siduri alla vajutades 100km/h siis sidur lahti natuke gaasi ja sipido näitab 140-170km/h. Nii kaua kui kindlustust on käib igal pool autot testimas, kui läbi saab, tuleb servissit teha, et suvel ka sõita ikka saaks.