1700cc käivitus probleem
1700cc käivitus probleem
-
dDevcon
- Foorumi kasutaja
- Autod: Info vahetus
1700cc käivitus probleem
Tervist Daamid ja Härrad.
Probleem 1700cc mootori käivitamisega.Mootor mitmepunkti pritsungiga,tehase immo.Külmast peast ei taha moto normaalselt käivituda.Tuleb anda 4...5 korda üsna pikalt starterit,siis võtab vaevaliselt ühe püta taha,mõne aja pärast hakkavad kõik pütad tööle.Kas on tegemist selle mootori mõne tüüpveaga?Mulle jääb esimese hooga mulje,nagu kaoks seismisega bensiini rõhk süsteemist?
Probleem 1700cc mootori käivitamisega.Mootor mitmepunkti pritsungiga,tehase immo.Külmast peast ei taha moto normaalselt käivituda.Tuleb anda 4...5 korda üsna pikalt starterit,siis võtab vaevaliselt ühe püta taha,mõne aja pärast hakkavad kõik pütad tööle.Kas on tegemist selle mootori mõne tüüpveaga?Mulle jääb esimese hooga mulje,nagu kaoks seismisega bensiini rõhk süsteemist?
-
dDevcon
- Foorumi kasutaja
- Autod: Info vahetus
Sai asja täna lähemalt uuritud.Esimese hooga ei õnnestunud mul bensiini rõhku mõõta,sest Lada konstruktorid on pannud rõhu mõõtmiseks mõeldud stutseri sellise koha peale,kuhu minul ei õnnestunud manomeetrit ühendada.Keerasin lahti bensiinifiltri ja nagu ma oletasin,bensiini rõhk süsteemis sisuliselt puudus.Ühelt poolt peab süsteemis rõhku hoidma rõhuregulaator.Teiselt poolt....kas bensiinipumbas on sisse ehitatud mingi klapp,mis ei lase bensiini rõhul langeda?Või on selline klapp kuskil mujal?
Muide,kuidas teie mõõdate bensiini rõhku?Filtri vahelt?Originaal mõõtmise koha ette jäävad kaks (soendusradika?) voolikut....
Muide,kuidas teie mõõdate bensiini rõhku?Filtri vahelt?Originaal mõõtmise koha ette jäävad kaks (soendusradika?) voolikut....
- PuZuP
- Ladaklubi Liige
- Autod: 2106 '79
- Kontakt:
Tagasivooluklapp on selle asja nimi.
Osadel on ta pumba sees kohe, osadel kuskil trassi peal.
Kuidas Ladal on, seda oskavad vast öelda need, kes 1700i-ga rohkem kokku puutunud
Kui nüüd skeemi vaadata, siis peaks olema üks neist
Punasega on "Klapan gravitatsionnõi"
Ja lihtsalt kastiga on "Klapan peredohraditelnõi"
[Muudetud: 3-12-2008 PuZuP]
Osadel on ta pumba sees kohe, osadel kuskil trassi peal.
Kuidas Ladal on, seda oskavad vast öelda need, kes 1700i-ga rohkem kokku puutunud
Kui nüüd skeemi vaadata, siis peaks olema üks neist
Punasega on "Klapan gravitatsionnõi"
Ja lihtsalt kastiga on "Klapan peredohraditelnõi"
[Muudetud: 3-12-2008 PuZuP]