Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
ma nägin Võrus oma kortermaja ees samasugust üleeile ja esimene mõte oli, et KES MINU OMA ÄRA ON VARASTANUD???????????? ja siis vaatasin, et number teine.
ja edu läheb alati vaja.
Võidusõit on nagu seks, kõik mehed arvavad, et nad on selles hirmus osavad
kast jäi hermeetiliseks tegemata ja lisapidurituli ühendamata. Samuti jäi võim kinnitamata ja mass õigesse kohta paigaldamata. Matemaatika KT võtab oma osa
järgmine nädalavahetus ei ole aega tegeleda autoga eriti, sest pean võtma Toyota täiesti paljaks vist.
täna langes võluvitsa väel minu käsutusse üks järjekordne vene ime.
ja kohe langesin dilemma ette, et mis juhe kuhu läheb. Tean, tean, et vaid 4 juhet, aga ei hakka armukesega riskima
juhtmete toonid siis: valge, kollane, pruun, must.
et kui keegi saaks ära seletada, et mis kuhu ja kuidas jne. oleks väga tänulik
must on kindlasti mass.valge kas mitte pole valgustus,pruun vist + ja kollane peaks olema impulss enda mosul ka see aga ei satu nii pea mosse juurde ka et vaadata
Impulss võta jah nimetet juhtmelt süütepooli pealt. Pidev + tasub võtta armatuuri tagant orant?ist juhtmest, kust kõik näidikud oma voolu võtavad, see lülib süüteväljakeeramisel tarbija kah välja.
Seff tahhokas on, vanaisa mossel on ka. Kade olen:)
nii, supaka ja ovaali vahele sai vahesein meisterdatud, kuid tahhokas ellu ei ärganud võtsin otse akult. must mass, valge valgustus. Proovisin vaheldumisi kollasesse ja pruuni impulssi ja vastupidi +-i, aga ei midagi . niisiis olen taas avatud uutele ideedele.
täna selgus, et -20 kraadi pole käivitamise juures probleemiks. Sai siis natuke puuritud esistanget:
jõuluvaheajal aretan relee ja muu jura ka vahele, praegusel pildil lihtsalt otse akult vool.
sai harrastatud jõululaupäeva garaa?isolekut. Külge sai ühendatud relee ja lüliti, mis on veel kinnitamata. Üks pilt tuledest valges ka:
Ja siis hakkasin uurima, et miks auto justkui kütusenälga jääb ja kütusefiltrit eemaldades sai kõik selgeks: