Riigipead on oma planeerimisega järjekordselt tasemel nagu iga aastagi...
Huvitav on see, et siis kui esimest korda tänavu mingisugune lume moodi ollus maad puudutas, siis oli huvitav jälgida tühikäigul põksuvaid sahkasid, kes linna peal parkisid ja ootasid millal purgaa lahti läheb...
Ju siis lasti vahepeal rihm lõdvaks ja arvati, et ega rohkem ei tule...
Aga jah...mis me sellest jamast siin ikka kirume...
Minupoolt siis veel niipalju, et peale seda kui lõpuks töölt tulema sain, siis otsustasime sõbraga veel mingi vana taara ära viia...loksus teine juba päev otsa kuskil pagassis, ning arvasime, et Järve selveri parkla on ikka kuidagi puhas, aga asi lõppes sellega, et peale tükk aega vastassuunas sõitmist, kuna pärisuunda oli üks Honda risti kinni jäänud, lõppes asi keset parklat kinnijäämisega...
Aga ega me siis ainukesed polnud. Selleks ajaks Selveri parklasse kinni jäänud inimesed, kaasa arvatud mina sõbraga, moodustasid ühise rinde ning kõik kinnijäänud autod aidati liikuma...
Lahe ju tegelikult...kõik olid kinni ja liikuma ei saanud ja oldi hädas "nigu lits latsega", aga kõikjalt oli kuulda naeru ja lõbusat suhtumist...mõnus tegelikult...aga kujutan ette, et kui samasugune situatsioon jätkuks juba teist kuud, siis hakataks küll vist juba valitsust kukutama

Aga musti lambaid ka siis kogu selle jutu juurde...
Päeva kõige erilisemad tänud lähevad ühele musta värvi Jeep Cherokeele, mis parklas autosid lükkavate inimeste vahel ringi laveeris ning neliveo eeliseid suursuguselt demonstreeris ja mille aknast kaks irvitavat meesterahvast paistsid...muidugi meeldis mulle veel see, et tagaaknal ilutses suurelt kleepekas: "www.4x4.ee"...
Mitte, et ma nüüd arvaks, et kõik dziibimehed peaks oma pühaks kohustuseks võtma sellistes olukordades kinnijäänud autode väljatõmbamise, aga kui Sul aega ja viitsimist ringi sõita ja niisama irvitada, siis võiks elementaarsest viisakusest vähemalt appi tulla, või siis võiks vähemalt silma alt ära kaduda.... aga see selleks...võibolla oli juhil sitt lahti nagu kogemata aspiriini pähe burgeeni sisse söönud suruõhuhaamri operaatoril ning vaja kiirelt poti peale saada, võibolla oli lihtsalt jobu... inimesi on erinevaid ja mina ei viitsi ka kõiki ümber kasvatada

Aga homme hommik meeldib mulle rohkem...selles mõttes, et enne kella 12 ei ole vist üldse mõtet linna poole sõita