Q: subwoofri paigaldus
Mõtlesin panna subwoofri pugeot 205 taha akna juurde selle katte külge(ei tea õiget nimetust) mis tõuseb koos tagumise luugiga üles. Küsimus on järgmine kas see peab vastu ja ei akka läbivajuma?(Mõte oli teha sinna 10 tolline auk sisse ja subwoofer sina külge kinni kruvida) Kui keegi mu mõttest aru sai:D
[Muudetud: 11-11-2008 2fast]
[Muudetud: 11-11-2008 2fast]
-
vvisible
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101 '72
Oleneb, võib-olla on teema algatajal free-air element.Algselt postitas: Peep063
tee uus kate vineerist. Aga kas sul see subwoofer bassi ka andma hakkab, pagasnik vb liiga suur. Enamus subwooreid ikka kastis, siis tekib parem bass.
Ma panin ka alguses 2 900w sobwoofrit lihtsalt pagassi, ei teinud peaaegu üldse häält, nüüd on suht väikses kastis, lööb päris hästi.

sa mõtled seda kas kõlaril on taga makneti keskel auk?:DAlgselt postitas: visibleOleneb, võib-olla on teema algatajal free-air element.Algselt postitas: Peep063
tee uus kate vineerist. Aga kas sul see subwoofer bassi ka andma hakkab, pagasnik vb liiga suur. Enamus subwooreid ikka kastis, siis tekib parem bass.
Ma panin ka alguses 2 900w sobwoofrit lihtsalt pagassi, ei teinud peaaegu üldse häält, nüüd on suht väikses kastis, lööb päris hästi.![]()
- siim789
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 2107 90a, Ford Taunus 81a, BMW e39 530dA Touring 00a
Free-air element on elemendi tüüp. On mõeldud mängima kas aknalauale kinnitatuna või siis seljatoe taha paigutatuna. Kasti sellele ei tehta, vaid tema kastiks ongi terve pagasiruum. Trüki oma elemendi mudel google-sse ja peaksid teada saama, kas sul tavaline või free-air tüüpi element. Kui tegemist on free-air-iga, siis võid panna sinna pagassikattele, aga kui mitte, siis ei ole asjal mõtet kuna element vajab kasti et normaalselt mängida.
http://www.oomipood.ee/index.php?
t=k_ki&i=VELL_VDSSP10%2F4
isend selline. ei tea kas free-air või peab olema kast.
t=k_ki&i=VELL_VDSSP10%2F4
isend selline. ei tea kas free-air või peab olema kast.