[Muudetud: 5-11-2008 CozmonauT]
[Muudetud: 15-11-2008 CozmonauT]
Kas õhupuhasti on talvisel õhuvõtul? Kui mitte, siis jõnksutamise (ja karpa jäätumise) põhjus seal.Algselt postitas: CozmonauT
no loodame jah. tahaks rahvarallit-sprinti sõitma hakata kuid sealsed reeglid on vastuolus minu ümberehitus plaanidele. seega nüüd ei teagi mida teha, osta või teine veel juurde063le isepäraselt tahtis eile koguaeg põhjagaasiga käivitamist. täna hommikul oli kõikjal jää ning lõunal kodus käies otsustasin, et KUI ta peaks peale ööotsa seismist käima minema, siis lähen tollega tööle tagasi. imekombel käivitus ilma gaasiandmata vaat, et esimesest pöördest. aga kuna mul polnud aega teda ei soojendada ega midagi, üritasin kohe tööle kimada kuid hakkas natuke pooma. maanteel 90-110 sõites jõnksab väheke, linnas 4 käiguga sõites jõnksab nii, et tuleb sõita ainult 2-3 käik. tuleb bensupump vist üle vaadata. aga üldiselt, olen juba 24h tema omanik olnud kuid teha pole midagi jõudnud
nv on ka kiire, rahvasprindi korraldamine käsil, ehk pühapäeval jõuan kapotiallagi vaadata (jah, ma pole veel kordagi kapotialla näinud
)