Sinu kõige ärevamad elamused Lada roolis?

Sinu kõige ärevamad elamused Lada roolis?

Jutud vabal teemal / huvitavad pildid ja viruaaltuuning
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas corrado »

lisaks mu passati loole nüüd veel hullem :D sigega täpselt samas kohas siis, kiilasjääga(m+s'id all), kiirust vast oli miski 50, tundus normaalne, aga sel hetkel kui künka tagant ilmus ford välja siis tuli välja et poldki nii väga normaalne
mõlemad keerasime rooli erinevale poole kui mõlemal läks tänu naelte puudumisele otse, paar meetrit jäi puudu mõlema autost kui järsku tekkis haakumine lumega ja siis no mul keeras teelt välja ja ford pani ka pooleldi põllu peale
tänu jumalale midagi hullu ei juhtund kummalgi, mul summuti murdus ära peale pükse, aga no see pidi olema juba enne roostes sealt ja nr märk lendas ka minema taaskord(pärast sain kätte muidugi)
peale seda sündmust sai igatahes ette kohe naelrehvid pandud ja nüüd ikka kindlam jääl sõita kuna auto läheb sinna kuhu keerad:)
t
Tarts
Ladaklubi Liige
Autod: Vaz 2101
Kontakt:

Postitus Postitas Tarts »

Ala 2005 või 06 aasta Soome Ladaklubi kokkutulekult tuldud kodupoole ,Olku ja Dorisega ,mööda kaherealist ,kiirteesid neil ju põle ,sega sai antud minna paduvihmas mõnusalt sott kuuskend ja kahesoti vahel ,oli kihvt vaadata kus andsid teed ka X5-ed ja nii edasi
Aga Sankt-Peterburis pidi selline vinge minetitegija baba elama,et imeb Lada kasvõi -30C juures sumbutitoru kaudu käima.
f
fheisis
Foorumi kasutaja
Autod: lada 2101.Bmw 740.Moskvich Pika kastiga.

Postitus Postitas fheisis »

Mul juhtus 2 a tagasi talvel üks tõsine jura ikka,sõitsin vaz 2101-hega ,, ning auto oli rahvast täis, oli talv ja olid ka libedad teed.Sai siis tagateedel käidud kus teepeale jäi üks sild millel olid mõlemal pool piirded,ning just sel hetkel kui sillani hakkasin jõudma lõi masina täiesti risti ning silla keskel jäi auto seisma.. ning ninast ja tagaotsast oli piirdest u 20cm vahet, ega muud polnudki kui lükkasime kambakesti auto külg ees silla piirete vahelt välja, aga elamus oli ikka jube, pani ikka mõtte liikuma küll et piired hakkavad ju maaseest pihta,oleks sealt küljega piirdepeale pannud ja alla jõkke libisend siis poleks se sõit just hästi lõpend kuna just leiutasin el aknaid jne ning aknatel vändad puudusid ja veesees kuidagi välja saada ja uks ikka naljalt vees lahti ei tule:/... Nüüd hoian nendest asjadest rohkem eemale nagu kitsad ja libedad teed ning veneaegsed vanad kõvaseguga suvekummid ja silla piirded,need teevad hirmu:o
r
rauds
Foorumi kasutaja
Autod: lada 21011
Kontakt:

Postitus Postitas rauds »

üks pisike põlluvahe tee oli, ilus ja sirge. kupatasin umbes 90- 100km/h aga raip kusagil oli seal päris korralik lohk või auk või selline, igatahes vaevalt olin ma sinna lohku sisse jõudnud kihutada kui too mind sealt ilgema põrutusega välja viskas. hetkeks puudus mul igasugune kontakt rooli ja pedaalidega (peapidi laes) siis kui kuulsin autos teist pauku, sain aru et tegemist oli maandumisega ja naasesin istmele, sõitsin sama hooga edasi ei julend kohe seisma jääda, nii ära ehmatas, pärast käisin mõõtsin õhulennu karterikaitsmepoolt jäätud vagude järgi ära:D 17 meetrit:D ja terveks jäime
t
tghg
Foorumi kasutaja
Autod: Informatsioon
Kontakt:

Postitus Postitas tghg »

Suvel kui 02'te omasin siis sai samuti korraks neljarattaga maast lahti:D Pean tõdema,et peaga seda plekk katust tunda pole väga mõnud:)
p
pavlik
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 21011 '78 / VIS 2346 '03 / ZAZ 965 '61

Postitus Postitas pavlik »

Siiani vast kõige ärevam elamus viimasel suvel. Sai asfaldilt kruusale keeratud, "kaardilugeja" kohe kilkama, et vajuta vajuta. Ma siis vajutasin. Teises kurvis sõidujäljest lahtise peale (ju siis mõtted olid vähe teises kohas kui sõitmise juures). Iseenesest polnud miskit hullu, kiirus ca 80 ja tee pealt päris maas ei käinudki - selliseid olukordi enne ja pärast olnud, endast ja autost ka eriti kahju pole, aga vat see mure "kaardilugeja" pärast jõudis küll rooli lappamise ajal ühe peapoole halliks ajada.
Vasta