Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Et siis hakkan kah enda ladat ehitama..
Alguses oleks vaja kere korda saada. seal mingi sugune pahtlikiht peale topitud. Ja kere plekid on mõlkis.. Tasa ja targu saab teha kooli kõrvalt. Veidike olen ära lihvinud juba ja varsti panen lihvitud kohtades pilte kah
täitsaaaaaaa pekkis mis hinda selle eest küsitakse, vajab pahtli maha lihvimist.. pigem kalduks arvama et sinna tuleks mõne kilo jagu pahtlit juurde panna et asja sirgeks saaks.. ning üv puudub.. ja 6500eek
Mulle tundus see pilt kuskilt tuttav ei mäletanud kust ja siis kui kasutaja nimega lada lingi avalikuseks tõi siis tuli meelde. Auto on küll väga käest ära lastud sa seal aina tahad pahtlit juurde panna ma saan aru kui korda teeksid vms . ma ei taha seda põllurallikat siin küll enam näha . ja hind on ka sul jube kõrge 6500.- krooni eest ma arvan saab ikka juba väga korraliku lada mida on väga hoitud .
Ma arvan kahh..
mis te teie asi on..
palju ma küsin selle eest.. te niikuinii ei osta;)
aga ma olen seda küll väga ilusti hoidnud!!!
pigem see eelmine omanik mitte!!!:P
näidiseid? neid on terve foorum täis ja kui materjali ei leia siis on kehvasti,tähendab et järelikult pole ikka nii väga vaja neid valgeid kellasid kui materjaligi ei jõua muretseda:D
Veidikene siis siksi lihvitud ja päris palju huvitavaid asju avastatud:)
ei noh.. ma pole siiamaani aru saanud mis see vanamees sellega teha on üritanud..