LisaHP-d õhust

LisaHP-d õhust

Mootoriga ja sisse/väljalaskega seonduvad teemad
e
eero124
Suletud kasutaja

Postitus Postitas eero124 »

jah kuumeneb küll üle. Kipub natsa
klappe ka põletama. Aga segu peaks ju
düüsidega regullida saama. Pärast peaks
co proovima paika panna
Kasutaja avatar
PuZuP
Ladaklubi Liige
Autod: 2106 '79
Kontakt:

Pisike filtri modiff...

Postitus Postitas PuZuP »

Alguses tuleb teha nii:

Pilt

et saada nii::D

Pilt

sait ise kah:D
http://www.ladaclub.hu/tuning/tuning_ny ... ro_en.html
...parem kaotada üks minut oma elust, kui kaotada oma elu ühe minutiga...Pilt
p
põletaja
Foorumi kasutaja
Autod: 2105 vs 21213

Postitus Postitas põletaja »

ega vist seda karteri tuulutuse otsa pole sinna vaja kah enam jätta targem see hoopis alla viia, vähe kulunud mootoril rikkub muidu veel filtri ära:)
ostsid siis sõida
Kasutaja avatar
PuZuP
Ladaklubi Liige
Kontakt:

Aga kuna nyyd mootor saab rohkem ohku, et kas siis ei peaks nagu benzu rohkem katte saama??? :puzzled
v
Valdz
Aasta Projekt
Autod: 1971 BA3-2101
Kontakt:

Postitus Postitas Valdz »

More air, more fuel: 2105 carburettor jetting:
primary barrel: fuel 120, air 170.
secondary barrel: fuel 162, air 150.
float level: 6.5mm +/- 0.25mm

tuleb düüsid ära vahetada. See oli kunagi ammu mingis topicus ka.
Kasutaja avatar
PuZuP
Ladaklubi Liige
Kontakt:

ma suht võhik nendes karpa andmete realiseerimises:puzzled, aga kas kuskil topicus on keegi rääkinud sellistest asjadest, või äkki viitsib keegi seletada, sest need andmed mul kah olemas, kuid peale ei oska miskit nendega hakata...
f
FlammablE
Foorumi kasutaja
Autod: Auto puudub

Postitus Postitas FlammablE »

põhimõtteliselt kas 01 puhul on setingud samad kui 05? ma olen samuti ysna võhik karpaasjanduses. aga palju ta sead õhku ikka juurde saab, see ei tohiks eriti kolossaalne tõus olla, niiet kas samade setingutega kui kinnise kopsikuga ei tööta mootor korralikult? pealegi 01 ei tarbi seda õhku ju ka eriti, suht pisike mootor ikkagi. tegelt äärge lööge, kui väga mööda panen, asjast saan ikka sotti siis, kui endal kah kopsiku lahti lõikan.
m
mess
Ladaklubi Liige
Autod: '95 Audi A6
Kontakt:

Postitus Postitas mess »

Sai suvel sõidetud lahtise kopsikuga.

Ikka hoopis teine olemine oli küll. Ega muidu aru ei saanud aga kui sügisel kinnise tagasi panid, siis said aru, millest sind talveks ilma on jäetud. :rolleyes

Mina ei vahetanud mingeid düüse kuskil nii nagu vist enamus ladaklubi meestest, kes samuti open boxiga ringi ajasid.

Midagi hullu küll ei täheldanud, et mootori juures oleks juhtunud. Vana kohvi nagu ta on ega suurt hullemaks ikka minna ei anna. :lol

Samas kui oleks väga otsinud, optimaalset, siis oleks suuremate düüsidega kindlasti rohkem võimsust kätte saanud. Eriti sügise poole kui ilmad jahedamaks läksid, oli tunda, et segu on lahjavõitu.
Kas kerenumbri ümber saab auto ehitada?
v
Valdz
Aasta Projekt
Kontakt:

Ma lõikasin ainult esimese külje lahti, et müra väga suureks ei läheks, düüsid jätsin ka samaks. Minek, eriti õhtuti ja udus läks kõvasti paremaks ja heli on ka vinge, siis kui käiguga pidurdad(ekonomaiser läheb tööle), mul muidugi sumpe ka parajalt hõre.;)
b
buster
Suletud kasutaja

Postitus Postitas buster »

Lahtiselt ikka hea küll :) Hääl ja minek annavad ikka tunda. Ja muide kui lõigta kaas ka väiksemaks saab veel ilusama ... pildil on kaas jäänud originaal suurusega. Ise lõikasin kaane ka väiksemax ja on nati ilusam :)
p
Priidic
Ladaklubi Liige
Autod: Samara 2108 Baltic

Postitus Postitas Priidic »

see lahtilõikamine annab ikka juurde küll, sai isegi ära proovitud ja kevadel taas vaja kaan lahti teha!
9x mõtle, 1x postita!!! :cool:
p
pesl
Suletud kasutaja

Postitus Postitas pesl »

Niipalju kui mina olen uurinud ja puurinud neti lehtedelt siis kutuse segu koige parem konsentratsioon on 1/13, seega uks osa bentsu ja 13 osa ohku.Aga kuidas seda moota...Oskab keegi veel midagi pakkuda.
p
pesl
Suletud kasutaja

Postitus Postitas pesl »

Kipun arvama seda et vaba hingamise korral pole vaja düüse vahetada, sest mootor tarbib siis täpselt niipalju õhku kui vaja on ja düüside suurus originaalis on vastav mootori vajadusele. Suts segane jutt aga hoh..Kui õhku kompressoriga rohkem peale suruda, kui mootoril vaja , siis oleks tarvilik suurem kogus kütust. OK see teooria aga kuda praktikas on ei oska veel öelda, kuid kavas proovida.Siis annan teada.
r
Rocky
Foorumi kasutaja
Autod: 2103

Postitus Postitas Rocky »

Jah, sai endalgi suures entusiasmis kopsik ümber lõigatud,kuid kahjuks olulist minekut märgata polnud.(hääl, tõsi küll paranes.) Ometigi võtan asja varsti ilmade soojenedes käsile ja proovin õiget mõõtu düüsid kah sisse saada-eks siis näis!!!
v
Valdz
Aasta Projekt
Kontakt:

Kas sul preagu peal lahtine kopsik????

Alla 15C peab masin sööma eelsoojendatud õhku, muidu imeb kõvasti bena. Praegu võib veel karpa ära külmuda - siis ootad tee ääres, kuni ilmad soojemaks lähevad.:rolleyes
r
rs racing
Suletud kasutaja

Postitus Postitas rs racing »

Nii pikk ja vana teema aga uurisin ka targemate meeste käest asja:

Oli kaval plaan oma Samaral ka korpuse äär relaga maha lasta aga ei pidavat mingit efekti andma, öeldi, et kui üldse ära midagi visata, siis sealt maalt, kust üks osa läheb sooja õhku võtma ja teine osa suundub edasi, ehk siis jätta alles see väike plekist toruots seal filtri korpuse küljes - pole vaja midagi lõigata ja selle augu kaudu kui uus filter sees pidi Lada piisavalt õhku saama: kõik peab ju ikka kooskõlas olema, kui tavalisele karpale rohkem õhku anda tuleb ka küttesegu õigeks regullida: ühesõnaga selle minu pika ja keerulise jutu lõpuks: filtri korpuse ääre mahasaagimisel ei ole vanemate rallimeeste sõnu absoluutselt mingit kasutegurit peale hääle muutuse. Vot nii :P
Kasutaja avatar
Moss
Foorumi kasutaja
Autod: erinevad illegaalid
Kontakt:

Postitus Postitas Moss »

Ma aretasin kunagi mossele sellist lahtist jubinat, kaanex panin M407 ilukilbi (kroomitud ja punasega suurelt peale kirjutatud ZMA, krt kui ilus oli)
s
serbin
Foorumi kasutaja
Autod: krossi 01

Postitus Postitas serbin »

vaidlen vastu RC racingule ma tegin enda 06-el ja efekt oli(mitte ainult hääles):P
v
Valdz
Aasta Projekt
Kontakt:

Esialgne postitaja serbin
vaidlen vastu RC racingule ma tegin enda 06-el ja efekt oli(mitte ainult hääles):P
Nõustun eelrääkjaga.
RC, mulle räägiti täpselt sama juttu, et vahet pole jne...

Nüüd ilusate ilmade tulekuga läks endale ka peale, sõidad nagu uue autoga, kiirendab 4-ndaga ka normaalselt.

Mina sain selle karbi tasuta, mille ära lõikusin, vaata romulast, proovi endal ja ma vean kihla, et sa vana enne talve tulekut tagasi ei taha.
s
sigle
Suletud kasutaja

Postitus Postitas sigle »

Ega muidugi, mingit turbo effekti ei tule, aga nati peaks ikka paremaks minema, kusjuures kapotialune näeb sefim välja;)
Suletud