Arvutimängud!

Arvutimängud!

Jutud vabal teemal / huvitavad pildid ja viruaaltuuning
Kasutaja avatar
undu
Foorumi kasutaja
Autod: Audi 100 C4

Postitus Postitas undu »

Algselt postitas: ahtung
vista on küll paras p*sk. microsofti alla käik. võtab palju mälu ja arvuti kiirust maha. soovitan küll sinna kas xp või windows 7 peale panna ;)
See vista oli nö poest kohe peal jne. Ise kah räigelt vihkan seda:sein, no krt muud teha ei saa kui muudkui uuenda seda ja samal ajal kui uuendusi teed, siis tööd teha ei saa. Ja kui neid uuendusi ei tee, siis ta peksab mingeid fake erroreid ette ja muutub aeglaseks, kuigi viirusetõrje ega spybot midagi ei avasta, niiet ikka tööd teha ei saa. Arvan peaks laskma ikka vana hea xp panna arvutile, ise ei oska panna, omal koolitööde ja muu jama jaoks mõeldud arvutis on igatahes xp proffessional piraat peal ja ei mingit muret ühegi asjaga, eestikeelne kah veel pealekauba ;).

Aga kas seda pannonia rallyt on ikkagi keegi omal uurinud ja tööle saanud ?

[Muudetud: 5-4-2011 undu]
m
martti
Foorumi kasutaja
Autod: kopikas

Postitus Postitas martti »

Mis sa ikka sellest vanast hakkad uuesti peale toppima. Pane windows 7 parem.. tunduvalt asjalikum asi. Aga mängu puhul on mul ka selliseid probleeme olnud ja üldiselt pole muud aidanud, kui teistsugune mängufail tõmmata.
Kasutaja avatar
undu
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas undu »

Algselt postitas: martti
Mis sa ikka sellest vanast hakkad uuesti peale toppima. Pane windows 7 parem.. tunduvalt asjalikum asi. Aga mängu puhul on mul ka selliseid probleeme olnud ja üldiselt pole muud aidanud, kui teistsugune mängufail tõmmata.
Ok, ma uurin seda windows 7 asja ühe tuttava itimehe käest. Aga seda mängu ma olen laadinud mingi 5 eri lehe pealt vähemalt 5 eri faili ja mitte ükski pole tööle hakanud:sein.

Kasutaja avatar
erki9
Foorumi kasutaja
Autod: 2106, a4 quattro 3.0tdi

Postitus Postitas erki9 »

Mul pannonia rally töötab. Tõmmata saab siit: http://www.dimensiontechnics.com/pannon ... me-for-pc/
a
ahtung
Foorumi kasutaja
Autod: Puudub
Kontakt:

Postitus Postitas ahtung »

Algselt postitas: erki9
Mul pannonia rally töötab. Tõmmata saab siit: http://www.dimensiontechnics.com/pannon ... me-for-pc/
Kuidas seda mängu tööle saada? Tõmbasin sealt samast alla selle faili. Pakkisin lahti aga mingit install ikooni küll ei leidnud.:puzzled Või on asi siis minus :D
Traksid peale!;)
Kasutaja avatar
undu
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas undu »

No ei lähe tööle, lööb ette sellise errori: GL_EXT_texture_edge_clamp failed :mad:

No maitea, googeldades ka midagi ei leia, milles asi siis, kas arvuti liiga pann või, krt no vaevalt:kuri.

Kasutaja avatar
erki9
Foorumi kasutaja
Autod: 2106, a4 quattro 3.0tdi

Postitus Postitas erki9 »

Pakid failid lahti, ja siis sealt gamex kaustast avad faili nimega engine, see ongi mängu ikoon, võid sellest ka otsetee teha kuskile.
Kasutaja avatar
undu
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas undu »

No seda engine faili runnides lööbki selle errori ette, millest eelnevalt rääkisin.

Edit: Smaile oli palju sellepärast, et olin just lõpetanud selle mänguga jamamise ja mitte just kuigi rõõmsas tujus. Loodan et nüüd on tekst veidi normaalsem.

Kasutaja avatar
reiner
Ladaklubi Liige
Autod: 4 x Lada

Postitus Postitas reiner »

Osade lehtede andmetel jookseb see mäng ainult XP/2000/2003 Windowsis..
Ei toeta kõiki videokaarte jne. Tegu ikkagi veel beta versiooniga. Proovisin enda arvutis seda käima saada. Suht ajuvaba errori viskas: Display mode not supported :D Ja run config.exe <- sellist faili mänguga kaasa ei tulnud.
Suht tundmatu mäng ka, et googeldades väga palju tarka ei leidu..Ise ei viitsi süvenema hakata ka.

undu, nüüd kiiremas korras oma postitusi muutma. Edasipidi sellised postitused lähevad kõik kustutamisele. Suured algustähed, kirjavahemärgid jne. ehk õigekiri ja muidugi ka need smailid? Mille jaoks neid nii palju vaja panna on? See ei aita su probleemi lahendada.
Lower your standards and you'll never be disappointed!
a
aargo
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 2107 83a 1,6 / Mazda 626 93a 1,8 78kw

Postitus Postitas aargo »

Põhilised mängud Solitaire ja Spider Solitaire :lol Õnneks või kahjuks pole aega mängida eriti. Aga jumal tänatud et aega ei ole-hakkab veel meeldima ja siis ei saa enam lahti :D
Aga žiguli on ka auto :)
a
ando
Ladaklubi Liige
Autod: 2101, 2102, 2108, Niva; Skif

Postitus Postitas ando »

Mina olen vanade mängude puhul võtnud kasutusele oma 8 aastat vana sülearvuti, millel peal XP. Siiani pole probleeme olnud.
Näiteks LittleBigAdventure2 on mõeldud iidsete op. süsteemide jaoks, nagu 95 ja 98. Õnneks on tegu piisavalt hea mänguga, et gurud oleksid huvitatud kohandamisest ka XP jaoks-mina sain otsast lõpuni läbi mängitud ilma probleemideta. Soovitan kõigile seiklusmängude fännidele, väga tugeva jutuga mäng, kus ei piisa vaid kiiretest näppudest takistuste ületamiseks. Graafika on küll veidi aegunud, kuid täiesti kannatab vaadata ka täna. Info XP peal käivitamisest on internetis leitav, vaja vaid inglise keele oskust ning mitmed tunnid kvaliteetmänguga on garanteeritud. Soovitan ;)
Jõud taga, peab minema.
Kasutaja avatar
reiner
Ladaklubi Liige
Autod: 4 x Lada

Postitus Postitas reiner »

LBA2 jah päris hea mäng, soovitan! (umbes 10 aastat tagasi vähemalt oli hea)
Päris mitu korda läbi mänginud seda kunagi ammu ammu..
Lower your standards and you'll never be disappointed!
Kasutaja avatar
undu
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas undu »

Vist on probleemiks ikkagi minu arvuti, selle Pannonia Rally puhul, saatsin ka e-maili neile, selle Dimension Technicsi lehel olevale aadressile ja vastati et see polevatki mõeldud kõigil arvutitel ja kõikide videokaartidega töötama, sellepärast mul selline error oligi. Nii et ei jää vist muud üle kui proovida veel mõne teise arvuti peal, kaks arvutit ainult peres ongi :D, pean ootama kui õde kodumaile tuleb, ehk saan tema läpakas tööle.

Mängudest siis: ise olin vahapeal solitaire sõltlane ja siis tuli GTA Vice City, siis sõltusin sellest natuke aega, Colin Mcrae Rally 2,0 on ka hea, erilist graafikat küll pole, kuid juhtida suhteliselt lihtne ja loogiline, samuti kui cheat koode kasutada saab ka autodele erinevaid omadusi juurde, mis sõidu veid lõbusamaks teevad :).

Vasta