milline muu karpa sobib ladale
-
pPeep7
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101
- Kontakt:
kuulsin et ladale istub peale ford sierra karpa .kas istub ka ?
on möni karpa veel mis istub ladale
on möni karpa veel mis istub ladale
*Sierra karpal on suuremad lõõrid
*Sierra karpal on väiksemad düüsid
*Sierra karpal on kaks kiirendus pumpa ,koos kahetorulise pihustiga.
*Sierra karpal ,ei pea olema õhuklapitrossi(ise regureerib)
*Sierra karpa on mehhaaniline
*Külmkäivitus läks väga heaks
*Tühukäik oli ühtlane
*Masin on äkilisem(tänu kiirenduspumba süsteemile)
Kui mul karpa paigast läks(pole veel põhjalikult uurind ,igaljuhul peale el.kütusepumba pealepanekut ,ilma regulaatoritta juhtus),siis tuli eriti hea tõmme ,aga kütusekulu oli laes(ju ujukinõel läks paigast)
Igaljuhul sellise paigast ära karpaga oli iga käiguga hea tõmme 1,3 mootoril.
Kui karpa algul paigas oli ,siis võis 5l ,küttega mitu päeva rajal paarutada.
Kui paigast ära oli ,siis 5l läks paari tunniga:P
Sierra karpal on kõik düüsid sama koha peal ,kui siksi karpal ,ainult väiksemad.(teoreetiliselt sama karpa ,kuna ehitus on sama)
Mulle meeldis ,aga seni ,kuni korralikult töötas,pole jõudnud lahata veel:P
*Sierra karpal on väiksemad düüsid
*Sierra karpal on kaks kiirendus pumpa ,koos kahetorulise pihustiga.
*Sierra karpal ,ei pea olema õhuklapitrossi(ise regureerib)
*Sierra karpa on mehhaaniline
*Külmkäivitus läks väga heaks
*Tühukäik oli ühtlane
*Masin on äkilisem(tänu kiirenduspumba süsteemile)
Kui mul karpa paigast läks(pole veel põhjalikult uurind ,igaljuhul peale el.kütusepumba pealepanekut ,ilma regulaatoritta juhtus),siis tuli eriti hea tõmme ,aga kütusekulu oli laes(ju ujukinõel läks paigast)
Igaljuhul sellise paigast ära karpaga oli iga käiguga hea tõmme 1,3 mootoril.
Kui karpa algul paigas oli ,siis võis 5l ,küttega mitu päeva rajal paarutada.

Kui paigast ära oli ,siis 5l läks paari tunniga:P
Sierra karpal on kõik düüsid sama koha peal ,kui siksi karpal ,ainult väiksemad.(teoreetiliselt sama karpa ,kuna ehitus on sama)
Mulle meeldis ,aga seni ,kuni korralikult töötas,pole jõudnud lahata veel:P
.._____
./_____\ -KOPIKAS
(OIIIIIIO)
.U........U
./_____\ -KOPIKAS

(OIIIIIIO)
.U........U
Mul samuti sierra oma peal aga meil hautziga erinevad, mul on 87a 2.0 sierra oma peal, minek paranes päris tuntavalt, kasvõi, no kui originaaliga(2105 oma küllgi) oli kiirendus 0-100km/h ca 18 sek, siis sierra omaga 0-100km/h oli ca 15 sek.(1.2 mootor mul)
See oli suvel nii. Praeguseks hakkab vist mootor otsi andma niiet enam mõõta ei saa kuigi just nüüd sain kõik paika:spin
http://motoclub.pri.ee/2101/01199.jpg
selline siis mul
Sigulli kollektorile peale panemiseks puurisin kõik neli karpa kinnitusauku üle 15mm puuriga, nimelt sigulli originaali ja sierra karpa kinnituste vahe on 8mm ja kuna ma aind ühelepoole viilida ega puurida ei viitsinud siis läksin lihtsama vastupanu teed:D Kütusekulu kohta ei oska midagi öelda kuna seda ei ole ma iial oma autode puhul teadnud
Per*etunde järgi tundub et kulu jäi samaks, võibolla isegi vähenes aga mine tea.
See oli suvel nii. Praeguseks hakkab vist mootor otsi andma niiet enam mõõta ei saa kuigi just nüüd sain kõik paika:spin
http://motoclub.pri.ee/2101/01199.jpg
selline siis mul
Sigulli kollektorile peale panemiseks puurisin kõik neli karpa kinnitusauku üle 15mm puuriga, nimelt sigulli originaali ja sierra karpa kinnituste vahe on 8mm ja kuna ma aind ühelepoole viilida ega puurida ei viitsinud siis läksin lihtsama vastupanu teed:D Kütusekulu kohta ei oska midagi öelda kuna seda ei ole ma iial oma autode puhul teadnud
Per*etunde järgi tundub et kulu jäi samaks, võibolla isegi vähenes aga mine tea.
-
ccarl93
- Foorumi kasutaja
- Autod: vaz 2103
Ikka ,et õhku ja bensiini tuleks piisavalt peale.Kui palju bensiini saab palju kätte siis tuleb tagant musta ja küünlad tumedad.Kui palju õhku siis küünlad heledad.küünlad peaksid olema kollakad.Miks sellised küsimused üldse.Võta lada raamat kätte ja loe.Algselt postitas: peep007
kas see on seal nagu gaas vöi lihtsalt vahe jubinas ?
See oli suvel nii. Praeguseks hakkab vist mootor otsi andma niiet enam mõõta ei saa kuigi just nüüd sain kõik paika:spin --- mis seal nagu paika tuleb seada ?
[Muudetud: 01.10.2007 carl93]
[Muudetud: 01.10.2007 carl93]
carl-steven berg