Signaal 05-l
Signaal 05-l
Signaal 05-l
Tervitus siis.
Küsimus nimelt selline: Mis trikiga peaks jõudma maa ots e. "-" roolisamba keskpaika, kus signaali pasunatele "-" antakse. Testriga mõõtsin välja, et pasunatel +12v olemas, ja pinge olemas ka rooli peal asuval “lülitil“, puudub ainult toite "-" roolisamba keskel. Arusaadav on see, et GND-i võtavad ära roolivarda kardaani ristid, kuid kuidas asi tegelt? Foorumis kindlasti keegi teadlikum. Tänud ette.
Küsimus nimelt selline: Mis trikiga peaks jõudma maa ots e. "-" roolisamba keskpaika, kus signaali pasunatele "-" antakse. Testriga mõõtsin välja, et pasunatel +12v olemas, ja pinge olemas ka rooli peal asuval “lülitil“, puudub ainult toite "-" roolisamba keskel. Arusaadav on see, et GND-i võtavad ära roolivarda kardaani ristid, kuid kuidas asi tegelt? Foorumis kindlasti keegi teadlikum. Tänud ette.
Kas vedasid sillad rooli varda peal(ilma kere külge viimata)? mul tuleb ikka mõlemast ristist üle vedada, samas ilma releeta käiksid läbi roolikarbi (loe: liugpindade ja hammakate) üpris koledad voolud.
Ma ei tahtnud kohe lõhkuma hakata, aga kuidas orig. lahendus peaks olema?
[Muudetud: 23-9-2008 UK]
Ma ei tahtnud kohe lõhkuma hakata, aga kuidas orig. lahendus peaks olema?
[Muudetud: 23-9-2008 UK]