10.08.08 sai osaletud Ando kutsel Balti meedia kolled?i üliõpilaste filmis. Meie osa nägi ette, et oleme mööduvad autod tänaval (imiteerime tolle aja liiklust). Tegevus toimus aastal 1987. Film räägib isa ja poja suhetest. Peaosas oli tuntud näitleja Rain Simmul. Alguses pidi ainult meie autod osalema filmis aga hiljem selgus, et nii mina kui ka Laurimetall peame ajama tolle aja riided selga ja mängima pisikesi osi. Laurimetall sai selga dressid kirjaga Kehra keskkool ja pidi mängima sporti tegevat inimest. Mina aga pidin tänava ääres remontima oma siksi. Ando põhi rolliks oli autoga edasi tagasi sõitmine filmitaval teelõigul. Kokkuvõttes igati tore ettevõtmine oli ja sai näha kuda filmid sünnivad. Eks Ando ja Laurimetall täiendavad veel tolle päeva sündmusi.
Ehee... See kollane-valge maja esimesel ja ühel pildil veel mu lapsepõlvekodu, st vanemad elavad siiamaani seal. Isa midagi rääkis jh mingist filmist, ajas seal mingite sellidega juttu ka.
Saab oli isa(Rain Simmuli) autoks. Oli küll rohkem pildis. Ühel pildil paistab ka "küülik", mis sõitis taustaks. Tegu sama "küülikuga", mis youtube'i videos corrado siksile koti pähe tõmbab.