Tallinna rahvaralli 2008
Tallinna rahvaralli 2008
Tallinna rahvaralli 2008
Tallinna rahvaralli toimub 03-04.10.08. Võistluse keskus asub Laitses.
Seega 6 nädalat on aega autosi ehitada ja võiskondi luua!
NB. Naised saunas rääkisid, et see aasta toimub Tallinna ralli viimast aastat (korraldajad vanaks jäänud ja viimastel aastatel kõvasti kriitikat saanud kiituse asemel)!?
Seega 6 nädalat on aega autosi ehitada ja võiskondi luua!
NB. Naised saunas rääkisid, et see aasta toimub Tallinna ralli viimast aastat (korraldajad vanaks jäänud ja viimastel aastatel kõvasti kriitikat saanud kiituse asemel)!?
Infot leiad siit. Juhendit veel pole, aga küll tuleb.
- atzkarik
- Ladaklubi Liige
- Autod: vaz 2101,2107
Muidu oleme kohal (jarmar, atzkarik) aga probla tekkis sellega (kuna esimene start:P) regamisel tahetakse saada EAL-i kaarti numbrit aga EAL-i lehel on kirjas et võistleja kaarti saad kätte kas võistlusel või kaks päeva enne võistlust:puzzled
Et juhe jookseb suts kokku et kuda seda teha kas siis regada või mitte(tean et peaks regama kuna varsti kohad otsas) Äkki targemad annavad nõu?
Et juhe jookseb suts kokku et kuda seda teha kas siis regada või mitte(tean et peaks regama kuna varsti kohad otsas) Äkki targemad annavad nõu?
Võistlusauto ei saa mitte kunagi valmis, ta läheb ühel hetkel lihtsalt starti!
-
wWalter
- Ladaklubi Liige
- Autod: 2x2105,Y60,Paskaak.
Ega jah kui valmis ei saa siis tuleb võrriga minna
aga täna läks plokk puurimisse. Reedel ehk saan kätte ja siis komplekteerima. Lisaks vaja teha veel sillapuksi vahetus, pidurite rem. tagavaraosade komplekteerimine ja palju muud Mingisugune karterikaitse tuleks vist ka alla orgunnida kui muud üle ei jää siis tuleb sinna suurem tükk rauda alla
Kino peab saama 
[Muudetud: 10-9-2008 Walter]

[Muudetud: 10-9-2008 Walter]
MännikuLaiali.
-
vVFTS3
- Foorumi kasutaja
- Autod: vw golf + samara
Enne koolisügist tuleks igaksjuhuks harjutada kurikate vahel lilleõit sõita.
http://www.youtube.com/watch?v=8cuOiUTr ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=8cuOiUTr ... re=related
-
mmadgreyrat
- Foorumi kasutaja
- Autod: VW Golf 3 GTi
- Kontakt:
plaan ka rajal olla, kuid nagu ikka vw golfiga.
Ditmann - rallikorraldaja - ütles mulle, et tuleb 4 vasalemmat ja 4 laitset...loodan et saa väga paika ei pea
lilleõis eelmine aasta oli üsna vinge...mulle isegit meeldis
..12 abs. koht ka
...loodan, et seekord on kässar vähe vingem kuigi ma mingeid täiendusi teinud ei ole...ilmselt kruusakaga rajale 
Ditmann - rallikorraldaja - ütles mulle, et tuleb 4 vasalemmat ja 4 laitset...loodan et saa väga paika ei pea

lilleõis eelmine aasta oli üsna vinge...mulle isegit meeldis

- atzkarik
- Ladaklubi Liige
- Autod: vaz 2101,2107
Reedel sajab hoovihma. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-12, rannikul iiliti 15-17 meetrit sekundis. Öösel näitab kraadiklaas 6?11, päeval 10?14 kraadi.
Laupäeva öösel on peamiselt sajuta ilm, päeval sajab vihma. Puhub lõuna- ja edelatuul 4-10, õhtuks pöördub tuul loodesse puhudes 7-12 meetrit sekundis. Öösel on 3?10, päeval 9?13 kraadi õhusooja.
Läheb vist korralikuks mudas sumpamiseks:P
Laupäeva öösel on peamiselt sajuta ilm, päeval sajab vihma. Puhub lõuna- ja edelatuul 4-10, õhtuks pöördub tuul loodesse puhudes 7-12 meetrit sekundis. Öösel on 3?10, päeval 9?13 kraadi õhusooja.
Läheb vist korralikuks mudas sumpamiseks:P
Võistlusauto ei saa mitte kunagi valmis, ta läheb ühel hetkel lihtsalt starti!
Tundub et ilm on sama nagu eelmisel aastal. Laitse oli nii jube et võis paadiga läbida, Jaanimäe jäi ära, LILL on vägev - absoluudi 42 koht 
No kui tõesti 4 vasalemmat ( polnud ka viga - 820m oli katse 3 kurviga
) ja 4 laitset (see saab hullumaja olema) siis jääb üle veel 1 lill ja 1 täpsuslõik.
Mis ma oskan öelda - saab põnev olema
Vähemalt distants on seekord poole lühem- ei pea vahepeal statoilis tankima. Ja ehk kruusakaid jääb veel naca järgi ka.

No kui tõesti 4 vasalemmat ( polnud ka viga - 820m oli katse 3 kurviga

Mis ma oskan öelda - saab põnev olema
Vähemalt distants on seekord poole lühem- ei pea vahepeal statoilis tankima. Ja ehk kruusakaid jääb veel naca järgi ka.
Roolin nii kuis jaksan
-
wWalter
- Ladaklubi Liige
- Autod: 2x2105,Y60,Paskaak.
Saigi asi niikaugele et sõitmas käidud. Väikese klassi 17 koht
ainuke viga oli masinaga et kippus pidevalt tühikäigul keema minema ja nii saigi mindud lilleõie starti 130 kraadi kellapeal.
Nüüd valmistuma järgmiseks võistluseks. Meie poolt ka mõned pildid http://www.dropshots.com/Tallinnralli

MännikuLaiali.