Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Nina jäi selline... eks nüüd paistab mlline ta juba homme on kui värv kuivand ning siis laseb teise kihi veel kui mitte kolm:rolleyes ning siis saab juba vidinaid klge monteerima hakata...
Päris hästi lastud esimese korra kohta,aga vasakul tagumisel poritiival on mõlk sees,miks ära ei pahteldanud,või ei pannud enne tähele?:P
"Alfa Romeo ei ole lihtsalt autotehas... See on nagu haigus... Või eluviis... Seda ei saagi defineerida. See kuulub tunnete ja kirgede valda, allub südame, mitte mõistuse kontrollile".
Insener ja disainer Orazio Satta Puglia
terve selle auto eeltööd on olnud üpris selline üle puusa tegemine mulle tundub. pole seal miski sile ega eriti paigas. a noh, hea kui omanik rahul on.
On küll mõlk sees jah aga arvasin et stange peidab selle ära ja jätsin selle tegematta ning tegin vähe murelikuks tegevad kohad ära... üldiselt ei ole ikka küll üle puusa selel auto lihvimine olnud.... olen suutnud kolm lihvimisaparaati tuksi keerata ning lõpptulemus oli käsitsi lihvimine ning se viskas ikka tõsiselt kopa ette.. ja kompressorit sain ma ainult tänasest kuni esmaspäevani ,, eelmine öö veel sai kõvasti lihvitud ja teatud mõlgid ja asjad mis õrnalt välja on tuld on lihtsalt paratamatult kuna me lihtsalt ei suutnud seda masinat lihtsalt rohkem lihvida.. lasima u 5eni öösel.
Selle lömmi saab healjuhul välja ka lüüa:P
Aga Edu igaljuhul:)
"Alfa Romeo ei ole lihtsalt autotehas... See on nagu haigus... Või eluviis... Seda ei saagi defineerida. See kuulub tunnete ja kirgede valda, allub südame, mitte mõistuse kontrollile".
Insener ja disainer Orazio Satta Puglia
Võin proovida seda mõlki välja lüüa:)... asja saab sest autost kohe kindlasti!:D uskuge või mitte aga sellel autol on kehtiv ülevaatus !:D kindlustus läbi aga se pole probleem..
Krunt krundiks, aga selline karvane värv jääb siis, kui värvida ilma ventilatsioonita ruumis...
Hõljuvad värviosakesed ladestuvad nakkuva värvi peale ja pind jääb nö. "karvane"
Poleerimisest on natuke abi, aga mitte piisavalt...
...parem kaotada üks minut oma elust, kui kaotada oma elu ühe minutiga...
Algselt postitas: fheisis
olen suutnud kolm lihvimisaparaati tuksi keerata ning lõpptulemus oli käsitsi lihvimine
Väga valesi/odavaid masinaid kasutad siis, kui 3 tk ühe auto peale kulub.
Riistvara(taldlihvija,relakas jne..) tuleb puhastada tolmust kah suruõhuga vahepeal näiteks muidu võib kalli aparaadi kah pekki keerata,enamjuhul seda ei viitsita teha kahjuks.3 tükki masina kohta küll nati palju Mingi noname aparaadid olid?
No 400 kr ringis tk Ja usun et selles oligi siis põhjus.. sest pahtlitolmu ajasid need masinad niivisi et ullalllaa.. ja lõpuks jooksid kas kinni või kärssas mootor läbi voi mai tea mis kuradi suitsu se ajama hakkas!:D rälakas veel keerleb:P