Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Mõtlesin et võiks oma siksi ka siia üles visata.
Plaanid siis taastama hakata, välja vaja vahetada esipõll, mõlemad esitiivad, parem poolne külekarp, tagumised tiivad, tagapaneel, tagapaneeli tala ja pagassi põhi ja veermik on nigelas seisus.
vahepeal sai siis salongist rooste välja ajamisega tegeldud ja põhja keevitatud, veel vaja parempoolse kännu juurest keevitada kuna seal on kõva roosteuss sees, kui põhi valmis liigun kere plekkide kallale ja kui kellegil on pakkuda tartu või elva kandis tagutiibu, paremat esitiiba siis u2u
Pagassipõhjale keevitad tavalise pleki lihtsalt sumpa kohale;)
keevitus kohad mingi roostemuunduriga ülte tehtud esialgu päras läheb dinitrol ML peale
ja ma vahetan terve pagassi põhja välja.. saan jossilt võileiva hinna eest .. ta sai pagassipõhja ja selle pagassi ja taguistme vahelise raami lauaka eest
paar viimast päeva on nüüd siks muutusteta olnud.. kuna oli vaja ark teooriaks õppida.. rsk sõit alles 2 sept julmad järjekorrad..
aga sai ära soetatud küljekarp ja tagapanneli tala mis on veidi kehvas seisus aga sain tänu sellele 70.- kr odavamalt
ja üks lubas korralikud esiuksed 100.- tk mulle müüa:)
sinisega märgitud asi peaks käima taha pagasnikusse karptalaks:rolleyes
"Alfa Romeo ei ole lihtsalt autotehas... See on nagu haigus... Või eluviis... Seda ei saagi defineerida. See kuulub tunnete ja kirgede valda, allub südame, mitte mõistuse kontrollile".
Insener ja disainer Orazio Satta Puglia
Algselt postitas: erxx
tekkis selline küsimus et kui ma mootori maha võtan ja auto küllili lükkan keevitamise jaoks, et kas, siis võib kere ära vajuda?
Ei usu, kui kere ikka väga pude ei ole..
Lower your standards and you'll never be disappointed!