nii, praegune mis mul lada peal on on sedasi et gaasi põhja vajutad või kohapeal tuure tahad anda siis peab meelitama alguses et välja ei sureks. ja bensiini võtab ka palju. nii et kumb on mõtekam korda üldse teha. mõtlesin et võtan lahti, puhastan ära ja uued tihendid sisse. või on soovitatav veel midagi ära vahetada? aga tegin siis pilte.
see oli 07 rihmaga mootori peal.
ja see on remonditud 2101 mootori peal ning mootor ka autopeal.
Pane ikka 01 oma see ikka kõvasti etem.;)Uued düüsid ja tihendid ning korras pole mingit tühja kohta enam ja ei pea meelitama vaid kohe läheb pöördesse kui nati gaasi puutud.:rolleyesVähemal minul on nii. Edu puhastamisel komplekteerimisel ja timmimisel.
See vaakum on teise lõõri avamiseks. Ja pigem on see negatiivne detail.
01 karpal toimub teise lõõri avamine mehaaniliselt hoovaga. Sealt tulebki selle paremus - nii kuidas ise vajutad, seda ka vastavalt karpa kohe teeb.
07 karpal peaksid aga suuremad lõõrid olema:puzzled, kui on siis mina teeks nii et teeks selle 07 karpa korda ja viskaks 01 karpalt teise lõõri avamis mehaanika ümber 07 karpale.
Võistlusauto ei saa mitte kunagi valmis, ta läheb ühel hetkel lihtsalt starti!
07 karpal on teine lõõr surem kui 01 oma aga esimene lõõr jällegi väiksem.Ise otsustasin 01 oma kasuks aga see rohkem oluline kas tähtis ökopill või kiire masin vist.Peab stopperiga katsetama hakkama kui igav hakkab ja midagi asjaliku teha pole.
Mina panin kah omale originaal vaakumiga karpa asemele mehhaanilise. Vahet oli tunda ikka, aga samas kütusekulu mina üle 10 kuidagi ei saa... pinguta kuidas tahad;) maanteel 7-8sajale aga kiirendusvõime paranes.
nonii, ei hakanud uut teemat tegema, aga siis selline probleem. et panin nüüd esimese karburaatori peale ja ei vahetanud seda vaakum värki isegi mehaaniliseks vms. kuna otsustasin osta remondikomplekti ja see siis ära vahetada jne aga pole aega olnud. nüüd selline asi et tühikäiku ei ole ja bensiini võtab ka palju.ühtegi muud asja peale bensiini vooliku, õhukopsiku ja tooreklapi trossile vms pole ühendanud. aga seal mingid vaakum torud jne ühendada veel. nii et mis kuhu panna või teha et asi paremuse poole saaks ? mis kruvisid keerata kui palju ? ise seda ei jaga ka praegu aga sain kasparilit pea 6 karburaatorit ja kavatsen neid uurida aga suht kiire oleks selle pealoleva karburaatoriga sest tahaks kolmapäeval ülevaatusele õnne proovima minna
arvad et nii hea ? eks ma lähen vahetan ära selle siis. aga mingi co2 jaoks on mingi kruvi ka vms natukene suitseb ja bensiini võtab ka liialt palju kuna karpa reguleerimatta.
Esimesel sinu poolt lisatud pildil olev toru, selle väikse amordi ja vedru vahel, sealt läheb voolik õhukogujasse.
Ja minu poolt lisatud pildil, sellest torust saab oma vaakumi jagaja, läbi vooliku. Kui pole vaakumiga jagajat küljes, siis pane sellele torule "pime" otsa.
[Muudetud: 22-7-2008 reiner]
Lower your standards and you'll never be disappointed!
okei, ostsin juba 03 remondi komplekti ka ära et kui seda alust vahetada siis paneks uue tihendi kohe. aga kui nii saab reiner teha siis teen nii. ei viitsi eriti vahetada praegu. mõned muud asjad on tähtsamad hetkel