Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Logman, eksid! See masin küll Tarvo Autos käinud pole, kuid põranda restid samad, pakun et Sumex Autos värvitud.... võin ka eksida...
Masinat olen linna vahel näinud paar korda, tavaliselt kabriolettide seltskonnas . Mõnus, pilkupüüdev masin peaks mainima.
Võiks ju Valgas mõnikord kokku saada, või koos Ladaklubi üritusele sõita
Vespalis muterdan ja PLÄTSERDAN:D
tavaliselt ajangi pilli siis välja kui ägedamad autod linnas sõidavad või mõnele üritusele koos minek
võiks saada küll kokku!;)
Räägi, mille eest vana Allik sind kinni pidas uue Maxima avamispäeval. Seekord pääsesid hoiatusega??? Viimasel ajal auto vurab päris tihti linna vahel ringi. Mingi number ka ukse peale tekkinud. Kas 34????
ei,nr on 57,ja selle numbri pärast Allikul ütlemist oligi.
ta tahtis teda,kas see on ralli auto:lol Hoiatas ,et ma ta ei taha seda nr.t enam näha:D:D
kunagi purjus peaga sai pandud nr 57 ustele:D
Miks nüüd tihedamini sõidan sixiga,teed muutuvad lebedamaks:P
Allik siis vanadusest täiesti lolliks läinud.... viimane popp trahvida vanamutikesi Eesti Energia juures 600 krooniga mis lähevad üle tee mitte zebra kaudu, aga umbes 80m kaugusel... nujah seadus ütleb et kuni 100m peab ikkagi zebrat kasutama ja see vana peer kasutab seda selle asemel et vargaid ja pätte püüda... aga jah läks OTks....
Masin muidu mõnus, peaks kord ikkagi siilika juures pudel punast ära tegema
sellest g2 karpast on nüüd ainult mälestused:D:D
panin originaali tagasi,kuna karpa hakkas segast panema. mineks läks jahh natuke paremaks
mugav oli küll ilma õhuklapita,aga kui asi ikka korralikult ei tööta,siis pole mõtet
allik on jahh,selline nagu ta on:D:D
tegi kunagi minu autos tagaistujale lahtise turvavöö eest trahvi,aga seda ei märganudki,et minul ja kõrvalistujal polnud ka peal:) ju see siis polnud nii oluline:D
aga siilika ees võiks paar punast d-ligti juua küll,sest ma elan sealt ju 100m kaugusel:P:D
Ega minagi kaugemal kui 100m ei ela... nimelt Pärna 8s, oled kindlasti mu välku näinud trepikoja ees seismas... Läheks kasvõi kohe, aga krdi alkoholi seadus jälle tead...
tänud!
alguses reageeris aku halvasti,vahepeal pidin lükkama käima:D Ja pimedas sõites ees tuled vilkusid päris märgatavalt bassi järgi:D
läks kohe uus disla aku peale ja võimule kondekas vahele,et pinge vähem kõiguks. Ja pole enam probleeme olnud:)