Kerge update kah vahepeal. Võin öelda jälle, et üks suvi Lada roolis lõppemas ja järjekordselt ma ei virise:D Tee äärde ei jäänud kordagi, tehnilisi probleeme oli täpselt niipalju kui sai teha hooldust ja mõne hooldamata jäänud asja remonti. Julgelt võin öelda, et tehniliselt seni kõige paremas korras Lada minu kätes, aga noh, selle ülejäägi teevad tasa kere puudujäägid:P. Sõita on saanud selle autoga kuskil üle 7000km tuuri - hetkel
Malle mu käsutuses olnud 3 kuud ja mõni nädal peale.
Karterikaitset ju julgetel meestel pole, seega õnnestus üks nädal õlivannile ja sillatalale väike pauk orgunnida. Nägi välja nagu oleks miini otsa sõitnud:( Õlipump ka pooleks. Selle mure lahdamine võttis aga vaid mõne tunnikese ja ei pidanud uut karteripõhja seekord veel otsima minema, vana jäi peale vormitagumist õnneks ka õlitihedaks.
Paar päeva olen tegelenud aga asjaga, mida juba suvekuudel ette võtta tahtsin, aga aega ei leidnud. Monopritse paigaldus. Oma kujutelmades äärmiselt lihtne ettevõtmine on aga natuke keerulisemaks osutunud,nagu ikka:P Näituseks - rihmaga mootorile tuleb meisterdada vändaanduri kronstein, jahutusvedeliku temp anduri stuts, karpamootoriga isendi keresse tuleb puurida igasugu lollide kohtade peale auke, vedada kütusetorustik, elektrijuhtmed, vahetada kollektorid, süütesüsteem, bensupaak jne jne. Päris kapitaalne ettevõtmine sõnadega. Olen vaikselt nokitsenud ja pildid siis siin:) Täna läks igatahes juba käima kah - ainult hetkeks, jahutusvedelik pole sees. Mõned elektrikotermannid lahendada, mõned tegemata asjad veel ja... loodetavasti ta hakkab sõitma!:D
[Muudetud: 21.9.08 GTA]