Kas soetamise peamine põhjus ongi rotika tehnikale vihmavari?
Mnjah, sama jama oli minu masina tagumiste klaasidega. Harjavars alla pandud ja tihendi vahed mingit möginat täis.Algselt postitas: GTA
Erilist üllatust ei valmista ka see, et neljast küljeklaasist 3 seisavad oma ülesannete kõrgusel väikse puupulga abil. Kes 04/05/07 klaasitõstukitega kokku puutunud, ei pea mitut korda arvama, mis seal nihu on.
Ega sellest summuti ''kajast'' sa muidu lahti saagi, kui paned/teed mõnest lääneka sumpsist endale sumpsi. Kui veab, siis äkki leialt kellegil ka äkki vene ajast pärit summuti. Igatahes mina olen siiani kõik sumpsid saanud sellised millel pütid on seest tühjad:mad:(kuramus ainult mingi toru on sees millel on augud tehtud). Poes aga seletati alati, et originaal, no kurat ei tea, kas nad ise ka usuvad seda originaali juttu:puzzled:rolleyes. Mul tekib veel mõnus vilekoor umbes 95km/h kiiruse juures ja ikka häirib liialt:kuriAlgselt postitas: GTA
Samas annab asja veelgi parandada, kui kõik aknad korralikult sulguma panna (ei seisa ju kinni ja praod sees, tuul vilistab) ja summutit uurida - tuleb sealt selline ebameeldiv "kaja", justkui oleks mõni pütt seest täitsa tühi.
Sest said lõpuks oma "ilusa" 7jorka omanikuks, pealegi veel igasuguste vahvate lisadega ja veel õigest aastakäigust.Algselt postitas: GTA
Ühesõnaga nagu näete, auto pole just kõige korralikum aga minul ikka meel hea:). Miks, ma ei tea. Öelgu need kes loevad:P