Küsimus generaatori kohta.
- robi
- Ladaklubi Liige
- Autod: 2107 1992
- Kontakt:
Generaatoril selline jama, et laadimine katkes ja aku tühjenes. Uurides, miks laadimine ei toimi leidsin, et harjad olid ära kulunud ja kuna ühenduspind harja ja võlli peal oleva vasest kontaktpinnaga halb, oli vase sisse kulunud sügavad vaod. Enne uue pingeregulaatori ja harjade paigaldust lasin võlli elektridrelliga kruustangide vahel keerlema ja viilisin vagusid tasasemaks. Kas see ka arukas tegu oli, seda ma nüüd kahtlengi, nimelt kulus ühel pinnal see vask peaaegu maha.
Küsimus, kas neid vaskpindasid kuskil taastatakse/vahetatakse või tuleb hankida uus generaator?
Tegemist on bosch generaatoriga ja võib päris kallis olla.
Geneka panin kokku ja praegu töötab korralikult, lihtsalt ajapikku võib se viilimistöö tagasilööke anda.
Küsimus, kas neid vaskpindasid kuskil taastatakse/vahetatakse või tuleb hankida uus generaator?
Tegemist on bosch generaatoriga ja võib päris kallis olla.
Geneka panin kokku ja praegu töötab korralikult, lihtsalt ajapikku võib se viilimistöö tagasilööke anda.
- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
"Pluss" harja alt kulubki see rattake lausa mõnuga ära. Paar korda kannatab taastada, siis on õhtal asjandus.
Suur süü kiirel kulumisel on LE nõudes päevasel ajal lähitulesid põletada.
Kobedaid, nõuetele vastavaid taskukohaseid päevasõidutulesid on aga harva liikvel. Tiit, kuram, sattus Kuressaares ühtedele sellistele peale. Viibisin ise ka samal ajal saarel.
Olõss ma aint täädnu, et naid sääl müvva om...
Suur süü kiirel kulumisel on LE nõudes päevasel ajal lähitulesid põletada.
Kobedaid, nõuetele vastavaid taskukohaseid päevasõidutulesid on aga harva liikvel. Tiit, kuram, sattus Kuressaares ühtedele sellistele peale. Viibisin ise ka samal ajal saarel.
Olõss ma aint täädnu, et naid sääl müvva om...