Ring Rally Giant

Ring Rally Giant

Audio, elektrisüsteem, turva
Vasta
k
kermps45
Foorumi kasutaja

Ring Rally Giant

Postitus Postitas kermps45 »

Et, mida arvate siis eelpool nimetatud toodangust? Plaan on need osta aga kas näitavad ka ? On kellelgi äkki kogemusi nende tuledega ?
Kasutaja avatar
siim789
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 2107 90a, Ford Taunus 81a, BMW e39 530dA Touring 00a

Postitus Postitas siim789 »

Mina kasutan Ring Sportsline tulesid, need vist natuke väiksemad. Minu meelest näitavad küll väga hästi, sees mul hetkel 55w pirnid, aga kui midagi võimsamat panna siis vast peaks tulemus veel parem olema. Pilte võid näha lugejate autode all minu teemas;)
Kasutaja avatar
zajetz
Ladaklubi Liige
Autod: 4x 2101x ; 626 ; Auris hybrid

Postitus Postitas zajetz »

vaata palju valgus tugevust näitab klaasl! enne teada ei saa kas näitab midagi.
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

Juba sellised kolmesotistest Ringidest on kõvasti abi maanteel ja metsavahel sõites. Referents 17,5. Kui põhitule referents kuni 20, siis täiesti legaalsed pealekauba.

Pilt

Rally Giantid kindlasti veel paremad, aga tavaliiklusesse ma parem nendega ei trügiks ;). Referents 27,5 :P.

Pilt
m
mess
Ladaklubi Liige
Autod: '95 Audi A6
Kontakt:

Postitus Postitas mess »

Mul on Rally Giantid olemas. 17,5 referentsiga. Ette ei ole kahjuks veel saanud, kuna torpeedol põhilaternad 25 ja muidu läheb lõhki. Aga kopikas saab need raudselt endale ette.
Kas kerenumbri ümber saab auto ehitada?
m
mess
Ladaklubi Liige
Autod: '95 Audi A6
Kontakt:

Postitus Postitas mess »

Möh ükspäev kakkusin teised välja ning ikka 27,5 oli referents. Ei tea, kuidas ma eelmine kord valesti vaatasin. Seega ei klapi isegi kopikale seaduslikult ette, sest tollel põhilaternad 12,5. Aga eks siis tuleb lihtsalt teha sihuke lülitusskeem, et vastavalt vajadusele lülitad korraga kas ainult tavakauged või ainult lisakauged. :)
Kas kerenumbri ümber saab auto ehitada?
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

See lülitusskeem ei päästa, sest säädus käseb teistpidi.
Kõik mis külge poogitud peab ka vastavalt töötama. Sõna "lisa-" paneb asja paika sellega, et neid kasutatakse lisaks põhikaugtuledele - "pluss" ühesõnaga.
Ainult lisatulede töötamist mitte ükski punkt ette ei näe.
Autole seadustega sätestatud tehnilistes tingimustes ei päästa ka kuulus lause "kõik mis pole keelatud, on lubatud", vaid kehtib ainult ja ainult see, mis on lubatud ja ette nähtud.
Paindumatu asi.
Mõni ment on koguni nii agar ja kakub teel kontrollides lisakaugtuledele pandud kaitsekatted maha, et oma uudishimu rahuldada.

Ise sattusin paar aastat tagasi ühe taolise aktivisti küüsi.
TÜV-l vanad taadid ei süvenenud eriti stange alla paigaldatud päevasõidutulede LR märgistusse. Tegelikult oli tegemist hoopis tagurpidikäigu märgulaternatega (AR). 21w pirnid sees, päris hästi näitasid.
A näe pollar ei jäänud ennem rahule, kui oli tükk aega auto ees põlvitanud ja seejärel valede laternate kasutamise eest hoiatuse teinud.
Mõni kangem sell oleks ehk kordusülevaatuselegi saatnud.Pilt
Vasta