tubli, et nii kaugele ladaga läksid.
hoia silm peal ka ladaklubi välismatkadel välisklubidega tutvumistel

mai - tsehhi, august - leedu, september - poola
Lamellketast soovitan kasutada,Ehituse ABC maksis minu mäletamist mööda 60 eeku,ning eemaldab päris hästi roostet,kuid ka traatketas ajab asja ära,kuid traatkettal on üks halb asi,ta lihvib rooste läikima,kohast kus rooste on väikesed augud siise närinud:PAlgselt postitas: Crimson
autol on tegelikult päris palju roostet tekkinud kuigi talvel ei sõitnud. Päris korralikuks kere kapremondiks pole praegu vahendeid ega aega kuid mõtlesin vähemalt esmaabi anda talle. Et laseks rooste mingi kettaga maha, töötleks happega, krundiks ja laseks mingi spray-värvi peale. Küssa aga millist ketast kasutada? Rellaka otsa mingi traatketas aga milline ta välja näeb, mis sobiks värvi eemaldamiseks?
Crimson
lamellkettaga on kogemused olemas, mulle tundus et ta lihvib liiga jõhkralt ehk kohe hakkas sädemeid pilduma. Tera polnud eriti suur kah kuid mis jämedust sa soovitaksid?Algselt postitas: Alfist
Lamellketast soovitan kasutada,Ehituse ABC maksis minu mäletamist mööda 60 eeku,ning eemaldab päris hästi roostet,kuid ka traatketas ajab asja ära,kuid traatkettal on üks halb asi,ta lihvib rooste läikima,kohast kus rooste on väikesed augud siise närinud:P
Soovitaks,siis kas keskmist,või kõige väiksemat jämedust.Algselt postitas: Crimson
lamellkettaga on kogemused olemas, mulle tundus et ta lihvib liiga jõhkralt ehk kohe hakkas sädemeid pilduma. Tera polnud eriti suur kah kuid mis jämedust sa soovitaksid?
Aga mida saaks ajutiselt ette võtta juba tekkinud rooste aukudega? Hiljem lähevad osad plekid vahetusse aga praegu ajutiselt tahaks midagi ette võtta.
Epo, klaasriidega ja pahtliga tehtud esitiiva ääred:Algselt postitas: AlfistSoovitaks,siis kas keskmist,või kõige väiksemat jämedust.Algselt postitas: Crimson
lamellkettaga on kogemused olemas, mulle tundus et ta lihvib liiga jõhkralt ehk kohe hakkas sädemeid pilduma. Tera polnud eriti suur kah kuid mis jämedust sa soovitaksid?
Aga mida saaks ajutiselt ette võtta juba tekkinud rooste aukudega? Hiljem lähevad osad plekid vahetusse aga praegu ajutiselt tahaks midagi ette võtta.
Kui roosteaugud sees,siis soovitan ajutiselt nad kuidagi pahteldada,või kasutada epot+klaasriiet parandamisel,ning siis pahtliga koht üle,ning värv peale,muud nagu ei oskaks öelda;)
Seal ta seisis jah suve lõpupoole. Tagantjärele mõeldes ikka eri loll koht kuhu oma vankrit seisma jätta. Karistuseks läksid ilukilbid jalutamaAlgselt postitas: GTA
Minu luureinfo kohaselt (pidevalt sealkandist sõitmas) seisab auto Pikal tänaval sõidutee ääres. Omanik ehk garaaziotsinguil?
Krt mis moodi sul co nii madal on.Algselt postitas: Crimson
natuke veel ülevaatusel mõõdetud heitgaasidest:
tühikäik 680 p/min
% vol CO 0,378
% vol CO2 14,05
% vol O2 1,34
ppm vol HC 330
Lambda 1,034
% vol COvrai 0,393
CO ja HC sisalduse eest sai kiita
[Muudetud: 5-6-2009 Crimson]
Algselt postitas: MuKi14
Krt mis moodi sul co nii madal on.Ma siin kukkusin üv-l läbi co, klapisääretihendite ja sport rooliga, kiita sain ainult ilusa kere ja hea veermiku eest.
[Muudetud: 30-6-2009 MuKi14]
Ma vaatasin ka, et tühikäik kole madal:P. Endal lasin ülevaatuse ajaks miinimum 800 peale;). Mul ütles kohe kohalik ülevaatuse mees, et nii madala tühikäiguga ma jään hätta natuke- mainis ka, et näiteks suvel linnas sõites:rolleyes. Algul ma ei uskunud teda aga nüüd praktika ongi näidanud, et too madala tühikäiguga on linnas natuke jama- näiteks foori alt minema minnes nagu natuke mõtleb ja siis alles läheb, nüüd aga pöörded kuskil 1100 peal ja hoopis teine tera;).Algselt postitas: CrimsonAlgselt postitas: MuKi14
Krt mis moodi sul co nii madal on.Ma siin kukkusin üv-l läbi co, klapisääretihendite ja sport rooliga, kiita sain ainult ilusa kere ja hea veermiku eest.
[Muudetud: 30-6-2009 MuKi14]
Ei oska väga kommenteerida, et kuidas CO nõnda madal on saadud. Tühikäik on väga madalale keeratud, minu arust. Samas timmis karpat üks spets mees, kes Zigulidega väga pikka aega on tegelenud.
Eelmine aasta rääkis remondimees, et TÜV ajaks võib keerata segukruvi poole keeru võrra, nii et pöörded madalamad. Sel juhul pidavat ka CO madalam olema. Pärast tuleks siis tagasi keerata.