Ostsin endale Golf 2...1.6 elektrooniline karpa,mvana omanik oli neid tablette kasutanud ja neid olid veel paagis ja noh ma ei tea,minu arust mõjusid negatiivselt,sest mootor käis väga ebameeldivalt,suri välja vaba käigul ,vibreeris jne,ja seda paar paagi täit.(panin Statoili 95 E ultimat)Nüüd läheb 6 paagitäis ja mootor käib hoopis paremini tyhikäigul ja tõmmet,mis nende tabletidega oli palju halvem on ka palju rohkem.
Midagi puutunud ma pole...Ka tean juhust,kus õlilisandit kasutanud 06 mootor kokkujooksis...eks nad kõik ole üks paras solk...kui lugeda uute autode manuaale jne,siis on seal enamasti selgelt keelatud igasuguseid lisandeid kyutuses ja õlis kasutada.
Algselt postitas: reivimees
Ostsin endale Golf 2...1.6 elektrooniline karpa,mvana omanik oli neid tablette kasutanud ja neid olid veel paagis ja noh ma ei tea,minu arust mõjusid negatiivselt,sest mootor käis väga ebameeldivalt,suri välja vaba käigul ,vibreeris jne,ja seda paar paagi täit.(panin Statoili 95 E ultimat)Nüüd läheb 6 paagitäis ja mootor käib hoopis paremini tyhikäigul ja tõmmet,mis nende tabletidega oli palju halvem on ka palju rohkem.
Midagi puutunud ma pole...Ka tean juhust,kus õlilisandit kasutanud 06 mootor kokkujooksis...eks nad kõik ole üks paras solk...kui lugeda uute autode manuaale jne,siis on seal enamasti selgelt keelatud igasuguseid lisandeid kyutuses ja õlis kasutada.
ma ei tea mis tablette selles autost kasutati mis sa soetasid omale aga ,mpg-caps lahustub täielikult !!!
ma tegin katse panin pudelisse bensiini ja panin tableti
ja tbl.lahustus täielikult !
[Muudetud: 11-4-2008 reivimees]
Tekitab katalüütilise kihi.... mingi igikestev katalüsaator? Aitab kütust kiiremini põletada JA jätab veel kihi ka? Tundub rohkem mingi saast olema, mis katalüüsist järgi jääb.
Rover 620i - igavesti uhke pill siis.
Ehk oled võimeline ja nõus natuke käsi ka määrima.
Ole hea, keera mõni süüteküünal maha ja pane siia üks korralik kvaliteetne pilt ka ülesse, et milline see punane kiht sinna koguneb.
Ega niisama jutust tolku pole.
Diislile pidi nagu vedelikuna see gemüüze saadaval olema ja aurumootorile sellist kraami nahhren nado...
Teisteski foorumites lugedes ei tegele kiidulaulikud nende tablettide müügiga, vaid n.ö. uurivad, mis nendest arvatakse. Kui jutt lähebki ostmise peale, siis on kohe hunnikutes saadaval.
Algselt postitas: logman
Rover 620i - igavesti uhke pill siis.
Ehk oled võimeline ja nõus natuke käsi ka määrima.
Ole hea, keera mõni süüteküünal maha ja pane siia üks korralik kvaliteetne pilt ka ülesse, et milline see punane kiht sinna koguneb.
Ega niisama jutust tolku pole.
Diislile pidi nagu vedelikuna see gemüüze saadaval olema ja aurumootorile sellist kraami nahhren nado...
jah se on täitsa ok auto
ma kasutan seda veel natuke ja siis võtan küünlad maha !!
ma testin seda tasapisi
kui pildi ära teen siis kindlasti panen selle siia !
Algselt postitas: Raxo
Teisteski foorumites lugedes ei tegele kiidulaulikud nende tablettide müügiga, vaid n.ö. uurivad, mis nendest arvatakse. Kui jutt lähebki ostmise peale, siis on kohe hunnikutes saadaval.
kas neid tbl. just hunnikutes on aga natuke ikka .
minul on neid tooteid,et inimestele müüa ,et nad hakkaksid sellesse tootesse uskuma ja et ka nemad seda kasutama hakkaks !
ma juba müüsin karmile kriitule mpg-capsi ja ootan temalt tagasisidet
"jah se on täitsa ok auto
ma kasutan seda veel natuke ja siis võtan küünlad maha !!
ma testin seda tasapisi
kui pildi ära teen siis kindlasti panen selle siia !"
äärmiselt teaduslik ja professionaalne lähenemine sellisele kõrgtehnoloogiale, huvitav, miks vastavate asutuste teadurid sellisest omadusest midagi ei tea, vaid seda geniaalsust pakub välja mingisugune poolkirjaoskamatu marketer.???
Arvan, et nii imelise toimega tablette võiks isegi sisse võtta, tekitaks organismuses ka katalüütilise kihi, saaks vanas eas minna veel tartu maratonile ja elaks saja aastaseks.
Algselt postitas: kenu
Arvan, et nii imelise toimega tablette võiks isegi sisse võtta, tekitaks organismuses ka katalüütilise kihi, saaks vanas eas minna veel tartu maratonile ja elaks saja aastaseks.
Saja aastaseks psõhh nalja teed Niisamagi elab 100 aastaseks Kui tablette võtma hakkata siis võib arvule 100 ühe nulli veel otsa visata!
Ei ei. Kui ise ei proovi siis teada ei saa. Aga võimsuse kasv ja ökonoomsus tundub naljakas.
Algselt postitas: kenu
Saja aastaseks psõhh nalja teed Niisamagi elab 100 aastaseks Kui tablette võtma hakkata siis võib arvule 100 ühe nulli veel otsa visata!
Ei ei. Kui ise ei proovi siis teada ei saa. Aga võimsuse kasv ja ökonoomsus tundub naljakas.
[Muudetud: 14-4-2008 Hulkur]
se tundub sulle alles siis naljakas kui seda toodet kasutama hakkad !