projekt lada vs toyota
projekt lada vs toyota
-
xxxxxxxy
- Foorumi kasutaja
- Autod: no plaanis üks toyota vs lada projekt
projekt lada vs toyota
Plaanis siis selline asi et panna 1974 aasta toyota corollale lada 06 mootor,kuuldavasti pidi sobima alla ka 02 tagusild? Toyotaks siis on http://www.album.ee/node/11527378/50080194#browse
seal teisigi pilte sellest "kollasest vägust" aga plaan oleks jh panna siksi mootor,kuuldavasti pidi sobima ?;)
seal teisigi pilte sellest "kollasest vägust" aga plaan oleks jh panna siksi mootor,kuuldavasti pidi sobima ?;)
-
mMel
- Ladaklubi Liige
- Autod: 3x fwd, 5x rwd
Aastaid tagasi olen veidi vanade Corolladega kokku puutunud. Kaalult peaks olema auto veidi kergem kui Lada. Mootorid, millega Euroopas neid müüdi olid üldjuhul 60 - 75 hj. See on siis 1,2 - 1,6. Haruldasem on 86 hj variant ning tõeline rariteet 115 või 128 hj mootor, tegemist ikka 1,6 liitisega. Ning muidugi tagavedu.
Seega kui mootor läbi ja remontoda ei viitsi, siis võiks Lada mootor asendusmootoriks olla. Ma ei saa aru, kus see mõnitamine on?
Tagasild on ka jäik, aga see, kas see lihtsalt asendatava Lada omaga, seda ma küll ei tea.
Eks pead ikka auto peal asjad üle mõõtma ning omavahel võrdlema.
Seega kui mootor läbi ja remontoda ei viitsi, siis võiks Lada mootor asendusmootoriks olla. Ma ei saa aru, kus see mõnitamine on?
Tagasild on ka jäik, aga see, kas see lihtsalt asendatava Lada omaga, seda ma küll ei tea.
Eks pead ikka auto peal asjad üle mõõtma ning omavahel võrdlema.
- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
...pluss remontimiseks vajalikke jubinate defitsiit ja hind.Algselt postitas: ToM
Neid 2.0 tohhe ikka ei vedele kuskil, erinevalt pintost ja lada mootorist.
A mis sel tojotsi originaalil viga? Kui vajab remonti, siis kas juppe oled üritanud leida?
Sellise stiilse masina stiilsus seisnebki tema originaalkomplektsuses. Olgu see mootorike nii jõuetu räim kui tahes. See kõik käib asja juurde

-
mMel
- Ladaklubi Liige
- Autod: 3x fwd, 5x rwd
Mina olen sõitnud 1,6se 75 hj variandiga. See oli küll väga käbe aparaat.
Tegelikult jah, tee parem see auto originaaliks korda. Vanad japsid on siinmail suureks harulduseks. Võta aega korralikuks tööks ning osta tuunimiseks kõrvale lada, sierra või kadett:D
Kui aga tahad kindlasti mootorit vahetada, siis vaata, milline on corolla käigukast. Ma ei mäleta enam täpselt, aga selle kast oli kuidagi hästi väike ning kesktunnel seega ka väike. Mul on tunne, et miskise teise kasti mahutamiseks peab seega põrandat hoolega lõikuma.
Paistab, et selle ajastu mootorid olid kõigil tootjatel ühesuguse vastupidavusega. Soomest tulnud 250 000 km läbisõiduga mootor vajas kap. remonti. Tuttava 2 gen corollal pidas veidi kauem vastu. Lisaks oli nendega veel see häda, et kapremonti tegi EMEX.
Tegelikult jah, tee parem see auto originaaliks korda. Vanad japsid on siinmail suureks harulduseks. Võta aega korralikuks tööks ning osta tuunimiseks kõrvale lada, sierra või kadett:D
Kui aga tahad kindlasti mootorit vahetada, siis vaata, milline on corolla käigukast. Ma ei mäleta enam täpselt, aga selle kast oli kuidagi hästi väike ning kesktunnel seega ka väike. Mul on tunne, et miskise teise kasti mahutamiseks peab seega põrandat hoolega lõikuma.
Paistab, et selle ajastu mootorid olid kõigil tootjatel ühesuguse vastupidavusega. Soomest tulnud 250 000 km läbisõiduga mootor vajas kap. remonti. Tuttava 2 gen corollal pidas veidi kauem vastu. Lisaks oli nendega veel see häda, et kapremonti tegi EMEX.