Algselt postitas: ander14
isa rääkis mulle et nägi kunagi parklas 06te millel automaat käimakast vahel oli...nii et yks kahest kas siksil mingi varjant siis olemas vöi oli see sinna alla aretatud möne muu automargi oma!
Nägi parklas? Nägemine võis tuleneda sellest, et kellelegi meeldis automaadi käigukanginupp.. ja selle petteks toppinud.. see ka variant ju
Eiei see ei ole mitte üldsegi see mootor mida sina endale saada tahtsid !!! sinu mootor on alles veel ja üleüldsegi miks me rääkinud ei ole? :S ausaltöeldest mul enam pole üldse sellest mootorist kahju se varsti leheb emexi lasuga kaasa niiet maksad transpordi kinni ja ma toon ära kuskile! .. lisa mind msnni krt räägime need asjad täpselt paika driver_666blck@hotmail.com
Mis on eesmärk automaatkastil? 1.6 mootoril seda jõudu ülearu ole, miks seda veel mingi ürgse automaatkastiga kurnata. Vaheta ikka käike rõõmuga. Ja kas sa tahad seda asja valmis ehitada selleks, et olla esimene, kes automaatkasti paneb peale, või selleks, et oleks mugavam. Mina küll ei usu, et esimese variandi korral sulle igast retsepti jagama hakatakse.
Ja palun kasuta muuda nuppu ja tee kõik oma postitused keeleliselt korrektseks.
Algselt postitas: ander14
kas ma kirjutasin käigukanginupp..vöi käigukast???loe,mõtle ennem kui postitad!
OT: mida sa targutad... salongi vaatlusel võimalik selgeks teha kas automaatkast või automaatkasti käigukanginupp? Isa parklas nägi ja ronis kohe auto alla uurima, mis kast all või?