Automaat kast 2101he 1.6 mootorile ?
-
ffheisis
- Foorumi kasutaja
- Autod: lada 2101.Bmw 740.Moskvich Pika kastiga.
Tere siis , küsimus selline et kas on võimalik mingisuguse auto automaat käigukasti ladale peale panna? ... et kas mõne fiati oma või samara või ma ei kujuta ette mille oma võiks äkki külge minna:O .. sest noh jah mõtlesin et enne pole eriti sukest asja vist ette võetud et ehitaks endale külge midagi:D et ehk oskate siis sellekohta midagi öelda?
Kindlasti on võimalik.LINK
Selline kohe müüa, just täna leidsin kuulutuse. Aga ma pole 100% kindel, et selle käimar Ladale istub. Pildi järgi paistab, et starter on vähemalt õigel pool ning see on juba lootustandev;)
Selline kohe müüa, just täna leidsin kuulutuse. Aga ma pole 100% kindel, et selle käimar Ladale istub. Pildi järgi paistab, et starter on vähemalt õigel pool ning see on juba lootustandev;)
Lower your standards and you'll never be disappointed!
-
oolaaf
- Ladaklubi Auliige
- Autod: 2105 s1300, 1119
fiati kast, või siis bmw oma + pead laskma vahetüki teha ilmselt mootori ka kasti vahele...
ise lada mootorile automaati ei topiks.
bmw m10 või m40/42 1,6 mootor koos kastiga on ilmselt parim valik.
lisaks saad ilmselt mootorivahetuse ametlikult teha kuna 1,6 parasjagu õiges vahemikus ladale installimiseks...
projekti maksumus - mootor koos kõigega + kast mitte vähem kui 10k lisaks siis vaja veel ehk natuke turgutada mootorit või kasti enne installi ja paigalduse peale ka 4-5k
[Muudetud: 31-3-2008 olaaf]
ise lada mootorile automaati ei topiks.
bmw m10 või m40/42 1,6 mootor koos kastiga on ilmselt parim valik.
lisaks saad ilmselt mootorivahetuse ametlikult teha kuna 1,6 parasjagu õiges vahemikus ladale installimiseks...
projekti maksumus - mootor koos kõigega + kast mitte vähem kui 10k lisaks siis vaja veel ehk natuke turgutada mootorit või kasti enne installi ja paigalduse peale ka 4-5k
[Muudetud: 31-3-2008 olaaf]
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
"90 percent of carb problems are ignition related.."
-
ffheisis
- Foorumi kasutaja
No üks võimalus on se terve moootr endale peale panna aga ise asi kas se alles on jny aga vb leheb isegi siksi mootrile ka otsa sest need motod vega sarnased.. gaa sukest mootorit maitaha hasti endale peale panan sest se ei ole just väga ilusa väljanägemisega ja kolvirõngad on ka arvatavasti nagu hambaniidid ... ma muideks vaatasin aasta tagasi seda lehte .. ja nüüd ei tea kas se alleski on .. aga mai kujuta ette kust saab sellist infot kas se kast läheb otsa või ei lähe :/
-
ffheisis
- Foorumi kasutaja
http://zsiguli.hu/images/cikk289_valto3.jpg sellise kasti aint manuaali leidsin selle fiati nime alt aga se voib midagi muud ka olla aga seal pole vaadata ikka midagi ..
-
ffheisis
- Foorumi kasutaja
telefon oli väljas :/ aga muidu sellest ka veel et seda mootorit väga keeruline peale panna pole aga nagu ma siin surfasin nüüd et arkis ikka palju probleeme et ikka mingi teema on et ei sa vahetada mootorit .. mul ausalt öeldes enne 1.3 mootor peal old ja nüüd 1.6 aga passis on ikka 1.3 .. ja kui ma veel uske motoori peale panen siis mai tea mis nad siis ütlevad D: siiamaani nad pole vaadata osanud ;D
Ise ka aru said, mis sa siia kirjutasid ?Algselt postitas: fheisis
No üks võimalus on se terve moootr endale peale panna aga ise asi kas se alles on jny aga vb leheb isegi siksi mootrile ka otsa sest need motod vega sarnased.. gaa sukest mootorit maitaha hasti endale peale panan sest se ei ole just väga ilusa väljanägemisega ja kolvirõngad on ka arvatavasti nagu hambaniidid ... ma muideks vaatasin aasta tagasi seda lehte .. ja nüüd ei tea kas se alleski on .. aga mai kujuta ette kust saab sellist infot kas se kast läheb otsa või ei lähe :/
Kui said, siis teinekord kasuta kirjavahemärke, et teised ka aru saaksid.