21013, viaccess, 1984
21013, viaccess, 1984
- viaccess
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101, Izh Jupiter 5, Vis 23464
- Kontakt:
Summercambi valule auto pidas ilusti vastu.
Paar viga ikkagi ilmus: Pidurid muutusid äärmiselt ebaühtlaseks (pidurdusel esimene vasak võtab plokki), reduktor hakkas õrnalt häält tegema ja mingi õõtsapuks hakkas kräunuma nagu näljane kass (Ronni lemmik tegevus cambil autot õõtsutada).
Küll leiab nendele probleemidele lahendust. Kogu küttekulu 9L/100le (k.a. ka võistlused ja 3 ringi lahtise tagasivooluga). Mida pean vägagi normaalseks.
Kiirendused läksid hästi, vanad klaarimised sexsixiga ja dasfiga said tehtud
Järgmine kord siis zajetzi masinale ära teha ja siis olen autoga väga rahul.
Reiner väga ilusa pildi teinud mu autost, ei saanud panemata jätta.
Paar viga ikkagi ilmus: Pidurid muutusid äärmiselt ebaühtlaseks (pidurdusel esimene vasak võtab plokki), reduktor hakkas õrnalt häält tegema ja mingi õõtsapuks hakkas kräunuma nagu näljane kass (Ronni lemmik tegevus cambil autot õõtsutada).
Küll leiab nendele probleemidele lahendust. Kogu küttekulu 9L/100le (k.a. ka võistlused ja 3 ringi lahtise tagasivooluga). Mida pean vägagi normaalseks.
Kiirendused läksid hästi, vanad klaarimised sexsixiga ja dasfiga said tehtud

Reiner väga ilusa pildi teinud mu autost, ei saanud panemata jätta.

Jupid Venemaalt!
Algselt postitas: viaccess
Üks pikem reis ka tehtud, nimelt sai Hauka laadal käidud masinaga. Kõik toimus perfektselt....
Pildil siis õnnelik omanik![]()
Nähtud:spin
Liikusid laululava tagant linnast välja.
Algul vaatasin et mis auto üldse on,lähemale jõudes nägin-Kopikas:spin
Ilus oli küll;)
.._____
./_____\ -KOPIKAS
(OIIIIIIO)
.U........U
./_____\ -KOPIKAS

(OIIIIIIO)
.U........U
- viaccess
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
Auto hullult laguneb 
Kustus näidikute valgustus, reduktor laulab nii et kõrvad lukus (käru vedamine ja Rapla), kalalt tulles pimedas ja paduvihmas kadus ära laadimine ja lagunes kojameeste hoovastik (lahendatud: hoovastik uus ja pingeregulaator asendatud elektroonilisega). Pidurid: Enne võtab tagumine vasak ratas plokki kui teised tööle hakavad, polnud aega vaadata. Garrazhist välja sõites summuti jäi kinni ja lendas pükste juurest maha, klamber kõveraks...(ajutiselt lahendatud). Tagasilla juures midagi juhtunud, gaasi andes auto kaldub paremale, gaasi maha võttes vasakule. Esisimmeri juurest õli lekib suht kõvasti...
Ehh tööd jagub....

Kustus näidikute valgustus, reduktor laulab nii et kõrvad lukus (käru vedamine ja Rapla), kalalt tulles pimedas ja paduvihmas kadus ära laadimine ja lagunes kojameeste hoovastik (lahendatud: hoovastik uus ja pingeregulaator asendatud elektroonilisega). Pidurid: Enne võtab tagumine vasak ratas plokki kui teised tööle hakavad, polnud aega vaadata. Garrazhist välja sõites summuti jäi kinni ja lendas pükste juurest maha, klamber kõveraks...(ajutiselt lahendatud). Tagasilla juures midagi juhtunud, gaasi andes auto kaldub paremale, gaasi maha võttes vasakule. Esisimmeri juurest õli lekib suht kõvasti...
Ehh tööd jagub....

Jupid Venemaalt!
- viaccess
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
Nuu oligi arvata et geneka vahetuseks läheb. Avastasin veel sellise asja et sõidu ajal tuled hakkavad kollaseks minema, keerad süütevõtit korra välja ja uuesti sisse ja kohe näha et tuled lähevad eredamaks, et nagu hakkab laadima... tühikäigul aga laadimist pole üldse, ja miskipärast ka pingeregulaatoril pirn vilgub (mul selline äge pingeregulaator tead...)Algselt postitas: olaaf
üks staatormähis lühises/katki või mõni diood surnud - mul omal sama mure praegu![]()
Jupid Venemaalt!