Summercamp 2008 arutelu (kus teha ja miks)

Summercamp 2008 arutelu (kus teha ja miks)

Juba toimunud üritused
Suletud
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

Valgerand on nädalavahetustel puupüsti täis. Täpselt nagu Pirita päeval, aga veel hullem - kära ja läbu kestab ööpäevaringselt.
Kasutaja avatar
siim789
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 2107 90a, Ford Taunus 81a, BMW e39 530dA Touring 00a

Postitus Postitas siim789 »

Valgeranna juurde muidu tehti vist ka golfiväljak, aga muidugi selle hindadest ja ajakulust ei tea ma midagi, niiet ei tea kas see üldse kusagile(n.t teise päeva) mahuks.

(Lihtsalt üks uitmõte;))
Kasutaja avatar
reiner
Ladaklubi Liige
Autod: 4 x Lada

Postitus Postitas reiner »

Hea küll. See aasta, siis merele ei kipu :D

Aga sel juhul kahe käega Sauga poolt + Valgeranna. Väike rinka sõit ja kiirendus, ning õhtul mõnus seltskond, soe vesi, rannaliiv, võrkpall. Mida sa hing veel tahad?:)
Lower your standards and you'll never be disappointed!
Kasutaja avatar
pedrox
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 21061, Vaz 21063, Audi A2 1.4, Audi A6 Allroad 2.7 Biturbo

Postitus Postitas pedrox »

Saatsin e-maili ära Sauga ringi kohta, homme helistan ka. Ma arvan, et ühe päevaga teeb rinkal üritused väga lahedalt ära. Jätan Via poolt pakutud kuupäevad meelde ...

Ööbimisvõimaluseks pakuksin välja näiteks Potsepa kärjääri (kes teab, rääkigu kaasa), see nii tiba üle 20ne km Pärnu piirist. Hea ujumiskohaga ning ruumi on kuhu telk üles tõmmata. Samuti on võimalus ööbida mu oma metsas (rannaäär), nii 7 km kaugemal kuid kahjuks ei ole veel päris õiget teed sinnani.

Ka Reineri pakutud Valgerannas ööbimine on väga hea mõte. Endal kohe pähe ei tulnudki. ;)

[Muudetud: 16-3-2008 pedrox]
d
dasf
Autod: 2x2105 2xBMW
Kontakt:

Postitus Postitas dasf »

jaa tuleks arvestada et klubis mõni madal auto ka et ööbimise suhtes oleks ligipääs madalatele autodele
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Kontakt:

No kui viiest liitrist bentsust kahju pole, siis pakuks omalt poolt ööbimise Rae järve RMK telkimisalal: http://www.rmk.ee/pages.php3/01031202,316
45 kilti Sauga rajast.
a
ando
Ladaklubi Liige
Autod: 2101, 2102, 2108, Niva; Skif

Postitus Postitas ando »

Algselt postitas: logman
No kui viiest liitrist bentsust kahju pole, siis pakuks omalt poolt ööbimise Rae järve RMK telkimisalal: http://www.rmk.ee/pages.php3/01031202,316
45 kilti Sauga rajast.
Heee, sõidame suvepealinna Pärnusse, mis asub mere ääres ja ööseks pageme mere äärest ära? :D Mina isiklikult eelistaks mererannas olekut või mõned km sellest. Sauga rada oleks huvitav küll, Pärnu kah vähetuntud kant, kuid mis mul ikka öelda, kui kuupäev sobib siis olen igal pool kohal ;). Pärnu peal saaks teha ka väikse ringsõidu ehk. ;)
Jõud taga, peab minema.
v
versus
Foorumi kasutaja
Autod: =O=

Postitus Postitas versus »

Algselt postitas: pedrox
Ööbimisvõimaluseks pakuksin välja näiteks Potsepa kärjääri (kes teab, rääkigu kaasa), see nii tiba üle 20ne km Pärnu piirist. Hea ujumiskohaga ning ruumi on kuhu telk üles tõmmata. Samuti on võimalus ööbida mu oma metsas (rannaäär), nii 7 km kaugemal kuid kahjuks ei ole veel päris õiget teed sinnani.

Ka Reineri pakutud Valgerannas ööbimine on väga hea mõte. Endal kohe pähe ei tulnudki. ;)

[Muudetud: 16-3-2008 pedrox]
Potsepa karjäär meenutab rohkem tankodroomi, kas seal siledat pinda ka leidub, kuhu telk püsti panna. Viimati suvel paugutasid seal krossimehed - ühesõnaga on paremaid kohti.

Kahjuks Valgeranna piirkonnaga on ka kehvad kogumused, sest see seltskond, mis seal tavaliselt pesitseb ja läbi käib, on seinast seina. Riid on kerge majja tulema. Muidugi suure kambaga on eelis meie poolel;) Rand on kahtlemata parim sealkandis.

Endale on silma jäänud paar soliidset turismitalu tüüpi kohta, mis ka väga kaugel pole, u 20km Audrust. Seal suured murugaplatsid, kus hea parkida ja telkida.

Suvi ja Pärnumaa kahtlemata hea valik ja Sauga rajal sõidaks ise hea meelega.
Kasutaja avatar
pedrox
Foorumi kasutaja

18 - 20 Juuli on Sauga ringrajal Rahvusvahelised mootorrataste ringrajavõistlused.
26 Juuli on kinni pandud Eesti honda klubi poolt.

Praeguse hetkega on vaba 27 Juuli, 5 - 6 Juuli, 2 - 3 August.
Hinnakirja kahjuks veel ei saanud, see selgub homme kuid kindlasti midagi hullu ta ei ole.

Valgerannas sellise hulgaga nagu meil ei juhtu tõesti kindlasti midagi. Ma küll ei arva, et seal mingi meeletu möll ja lööming kogu aeg oleks. Lõbus pidutsev, puhkav seltskond.
i
Indy
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 21011 -`80 (projekt), Nissan Primera 2,0 TD
Kontakt:

Postitus Postitas Indy »

http://www.ojako.ee/
Kahjuks juba broneeringud peal...
Valgerand on ilus koht küll aga nädalavahetustel vist eriti seal magada ei saa...;)

[Muudetud: 17-3-2008 Indy]
r
revolutsionäär
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas revolutsionäär »

mina 2 käpaga sauga poolt.
tühja see kiirendus, aga saaks suure ringi peal klubilistiga mõõtu võtta oleks juba tase
Kasutaja avatar
pedrox
Foorumi kasutaja

Algselt postitas: revolutsionäär
tühja see kiirendus, aga saaks suure ringi peal klubilistiga mõõtu võtta oleks juba tase
Kusjuures on tõesti võimalus kinni panna ka suur ring, sest suvel see teelõik lähebki kinni (Nii ma Eiki Eriste sõnadest järeldasin). Ainult, et suure ringiga kaasneb ka kõvasti suurem kiirus, seega ka oht. Selle peale peab ka mõtlema, näiteks kohustuslik kiivrikasutus. Väikesel ringil saab Ladaga juba 120-130ni ulatuvad kiirused kätte.

Isiklikult pooldaksin väikese ringi kasutust kuid muidugi ei ole vastu ka suurele ringile.
c
ccve
Foorumi kasutaja
Autod: Lada Samara Carlota, Lada Samara S1600, Lada VFTS

Postitus Postitas ccve »

Algselt postitas: pedrox
Kusjuures on tõesti võimalus kinni panna ka suur ring, sest suvel see teelõik lähebki kinni (Nii ma Eiki Eriste sõnadest järeldasin). Ainult, et suure ringiga kaasneb ka kõvasti suurem kiirus, seega ka oht. Selle peale peab ka mõtlema, näiteks kohustuslik kiivrikasutus. Väikesel ringil saab Ladaga juba 120-130ni ulatuvad kiirused kätte.

Isiklikult pooldaksin väikese ringi kasutust kuid muidugi ei ole vastu ka suurele ringile.
Kiiver tuleks kindlasti kohustuslik olla igal sedalaadi üritusel. Võimalus on teha sirgele ka sisse šikaanid mida kasutatakse tihti sprindi ja rahvaralli võistlustel. 2 käpaga sauga poolt ning osalemas!
t
Tarts
Ladaklubi Liige
Autod: Vaz 2101
Kontakt:

Postitus Postitas Tarts »

Kahe käega Sauga poolt ja suur ring ,vägev!
Aga Sankt-Peterburis pidi selline vinge minetitegija baba elama,et imeb Lada kasvõi -30C juures sumbutitoru kaudu käima.
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Kontakt:

Valgerannas ööbimise vastu olema ärgitavad mind ainult isiklikud kogemused firma suvepäevade ja teiste sellelaadsete suurürituste korraldamistest Eestimaa läänerannikul, iseäranis suvepealinna ümbruses.

Suvi on puhkuste aeg ja suvi on ka lolluste tegemiste aeg.
Ise korduvalt puhanud nii Valgerannas, Reiu rannas kui ka Häädemeestel, Lemmes, Kablis, Jaagupis jne... kõikjal, mis jääb Pärnust lõuna poole.
Suvi meelitab sinnakanti kokku igasugust rahvast. Ööbima jäävad enamjaolt ikkagi kaugema kandi inimesed ja mitte keegi ei anna garantiid, et noorus, kes mitmesuguste meil kergelt kättesaadavate meelemürkide ja alkoholi toel mõne tunniga varblasest kotkaks muutunud, suudavad oma joovastusest tekkinud kõrget lendu vaos hoida.
Isegi noor ja teatud eluperioodil mitte eriti tagasihoidlik oldud ;).

Pealegi ma ei kujuta hästi ette, mis tunne meid valdaks, kui õhtul ööbimispaika saabudes pole kuskile end võimalik ära majutada, rääkimata umbes kolmekümnest masinast koosneva autopargi mahutamisest.
Kasutaja avatar
pedrox
Foorumi kasutaja

Algselt postitas: logman
Valgerannas ööbimise vastu olema ärgitavad mind ainult isiklikud kogemused firma suvepäevade ja teiste sellelaadsete suurürituste korraldamistest Eestimaa läänerannikul, iseäranis suvepealinna ümbruses.

Suvi on puhkuste aeg ja suvi on ka lolluste tegemiste aeg.
Ise korduvalt puhanud nii Valgerannas, Reiu rannas kui ka Häädemeestel, Lemmes, Kablis, Jaagupis jne... kõikjal, mis jääb Pärnust lõuna poole.
Suvi meelitab sinnakanti kokku igasugust rahvast. Ööbima jäävad enamjaolt ikkagi kaugema kandi inimesed ja mitte keegi ei anna garantiid, et noorus, kes mitmesuguste meil kergelt kättesaadavate meelemürkide ja alkoholi toel mõne tunniga varblasest kotkaks muutunud, suudavad oma joovastusest tekkinud kõrget lendu vaos hoida.
Isegi noor ja teatud eluperioodil mitte eriti tagasihoidlik oldud ;).

Pealegi ma ei kujuta hästi ette, mis tunne meid valdaks, kui õhtul ööbimispaika saabudes pole kuskile end võimalik ära majutada, rääkimata umbes kolmekümnest masinast koosneva autopargi mahutamisest.
Uurida saab ka ju turismitalude kohta, neil ka vägevaid muruplatse ning ehk saab ka telgid püsti kusagile. Mõtlen samasse kanti, mida Indy pakkus. Seal on neid kohti küll. Peab seda lähemalt uurima.
Aga homme saab teada hinnakirja. Sooviks siis teada Juhatuse ja teiste mõtteid siis kuupäevade osas. Kas annab nii palju laveerida kuupäevadega, et üritus ikkagi meie ning ka Sauga ringi kalendrisse istuks? Kuupäevad tõin varemalt välja ...

Indy, võid rohkem uurida nende kohtade poole pealt kus platsil ööbida saaks (kuna ikkagi suvi) kui sa vastu pole. Sa ikkagi rohkem sealt kandi mees.
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Kontakt:

Krt., kui ma hästi mäletan, siis Indy kunagi ammu-ammu poetas mõne sõnaga foorumis mingisugusest heast poolprivaatsest kohast, kus lahe pidu panna.
Millises teemas - no ei leidnud :puzzled
r
revolutsionäär
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas revolutsionäär »

ntks rahvaüritustel nagu OT on pandud taha kiirele lõigule kunstlik shikaan, et kiiruseid mõistuse piires hoida. Ja kiivri kasutamise vastu ei tohiks kellegil midagi olla, minul pole ;)
Kasutaja avatar
pedrox
Foorumi kasutaja

ntks rahvaüritustel nagu OT on pandud taha kiirele lõigule kunstlik shikaan, et kiiruseid mõistuse piires hoida. Ja kiivri kasutamise vastu ei tohiks kellegil midagi olla, minul pole ;)
Shikaanid (või kuidas iganes neid õigesti kirjutatakse) on kindlasti hädavajalikud sel rajal! Ma nägin oma silmaga mis juhtus vana Audi Quattroga, mis tagasirgel 170ga välja kihutas. Samas tooksid lisamanöövrid just juhimeisterlikkust välja, mitte auto võimsust.
Homme panen üles raja kaardi ning lisan pilte rajast. Siis saavad ka need aru asjast kes seal peal ise sõitnud ei ole veel.
Kasutaja avatar
pedrox
Foorumi kasutaja

Majutuse koha pealt leidsin lausa ideaalse lahenduse.

http://www.joekaaru.ee/

Omanik on pereringis ning telkimise hind per face on 60.- tavaliselt, minu kaudu ka palju vähem.
Asub ringrajast paari kilomeetri kaugusel ning sama ka Pärnu linnast.
Seal on kõik võimalused väga soodsa hinna eest!
Avaldage julgelt oma arvamust!
Suletud