Kui Vasalemma krossirada on korraliku kattega, siis oleks seegi suht huvitav. Väike vaheldus asfaltkattega rajale. Ja kas peab kindlasti olema kiirendus? Miks mitte näiteks vigursõit?
Lower your standards and you'll never be disappointed!
Simunas pole ju ka nö. ringrada. Ma kipun arvama, et paljud ei ole väga huvitatud oma autoge hüppamisest, sellest tingituna võiks sileda kattega rada olla. Sauga oleks väga tore, aga ma kardan, et see on liialt kulukas, Aravete kõlab ka huvitavalt, aga seal on vist midagi olnud juba. Ise pakuksin varjandina välja ehk Tartu, seal ju Raadi, kus võimalik kiirendada ning betoonile panna püsti ka rada (mis võtab küll üsna kaua aega kahjuks).
hmm väike-maarja lähistel annaks hästi mõne üldkasutatava tee kinni panna, nii et eriliselt teiste liiklemist ei häiri, aga ei oska kommenteerida selle omavalitusese hinna poliitikat sellise tegevuse puhul.... ringrada, sellel juhul on jällegi aravete hea koht ja samuti saaaks seal kiirendusi korraldada..... eks kõik saavad juba aru, et ma oma kodukandi lähistele pürgin:D
ja kui aravetel teha, siis kiirenduse jaoks ehk õnnestuks hoopis järva-jaani vallale kuuluvaid teid kasutada(sealseid inimesi tean rohkem).
Mulle pakub huvi Pedroxi poolt pakutud Pärnu üritus..... tahaks täpsemalt seletust rada kohta, hinnad ööbimisvõimalused (telkimiskohad) ujumiste kohta ei küsi kah ...... täpsemalt, ja ausalt öeldes Pärnumaal pole üritust veel olnud....
jah pärnu oleks huvitav aga millised on hinnad raja kasutuseks ja tuleks siis kiiresti tegutsema hakata kuna seal suveti päris tihe see võistluste graafik
Sauga on huvitav variant. Samas pole meil seda rada kaheks päevaks vaja ju, saab ka ühega hakkama, esimesel päeval teeme sõidud ära ja järgmiseks päevaks võib ju mida tahes välja mõelda - Pärnumaal ju palju ilusaid kohti, kuhu klubilised saaksid telgid püsti panna ja hommikused üritused ära pidada
Eelmine SC oli Hiiumaal, miks mitte see aasta (või kunagi hiljem) Saaremaal. Oriküla paarisrada päris huvitav, pole trampasid, autot ei lõhu, kui valli ei sõida Ja ka kui kaks autot rajal, siis asi palju vaatemängulisem. Samas usun, et see paarisrada ei ole just kõige odavam variant..
Aga Sauga rajal tahaks ka kindlasti kunagi ära käia.
Lower your standards and you'll never be disappointed!
Mulle meeldiks samuti pärnukandis. Ringrada ja kiirendus, samuti võiks ka mingi õhtune kruiis linnavahel olla. Ööbimiskohaks muidu selline koht nagu valgerand on üks võimalus näiteks, seal nii telkimisplats kui ka kämpingud ja palliplats vist.