Xenoni seaduslikus...?
Xenoni seaduslikus...?
Xenoni seaduslikus...?
Juba pikka aega mind vaevanud küsimus, et kas siiski võib panna ise xenonit autole millel seda pole või mitte. Olen nagu täheldanud et nii mõnigi on pannud enda autole aga mõtlen et kas TÜV seaduslikust läbimisest ka mingit juttu saab olla?
Ise nagu uurisin seadusi aga nagu ikka siis mina midagi tarka ei leidnud:puzzled
Ise nagu uurisin seadusi aga nagu ikka siis mina midagi tarka ei leidnud:puzzled
- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
Jama jama otsa, nokk kinni-saba lahti, nagu meie EVR-is kombeks.
Hädasti on tarvis hoida nn. "oma joont ja jonni", mis siis, et lõppkokkuvõttes europerset lakutakse.
Aga kas ikka lakutakse?
http://www.auto24.ee/foorum/foorum.php?tid=84006
Huvitav on vaadata, kuidas algul kõik kiunuvad, et "no tahaks, no tahaks ilgelt ksenoone, et mis nüüd teha ja kuidas olla" ning kui uus seadusemuudatus jõustus, siis teised jälle oigavad, et "oi pekki, no nii ei saa ju ometi olla....kuidas nüüd äkki mõnedele veel lubatud"... jne...
Kuradi lollid eestlased
[Muudetud: 9-3-2008 logman]
Hädasti on tarvis hoida nn. "oma joont ja jonni", mis siis, et lõppkokkuvõttes europerset lakutakse.
Aga kas ikka lakutakse?
http://www.auto24.ee/foorum/foorum.php?tid=84006
Huvitav on vaadata, kuidas algul kõik kiunuvad, et "no tahaks, no tahaks ilgelt ksenoone, et mis nüüd teha ja kuidas olla" ning kui uus seadusemuudatus jõustus, siis teised jälle oigavad, et "oi pekki, no nii ei saa ju ometi olla....kuidas nüüd äkki mõnedele veel lubatud"... jne...

Kuradi lollid eestlased

[Muudetud: 9-3-2008 logman]
-
ddasf
- Autod: 2x2105 2xBMW
- Kontakt:
Mina panin ka oma autole xenod ja riigiteatajas on olemas punkt kus tohib paigaldada sõidukitele gaas valgusteid. Rahvakeeli Xenoneid sõidukitele mis on väljalaske aastaga 2000 ja vanemad ei pea olema tulede automaatset reguleeringut ja pesureid. niiet lugege seadust ja siis oskate oma õiguste eest seista. Vot:kuri Mida te tühja siin tõmblete