Turuuuring teemal : Liivapritsi teenus Tartus
-
bBlackSun
- Foorumi kasutaja
- Autod: Niva 2121, Nissan Primera, Vento VR6
- Kontakt:
Kuna endal on käsil üks Samara projekt mis vajaks liivapritsi hakkasin otsima firma või kedagi kes teeks norm hinnaga. Tulemus 0 ! Tõrvandis tehakse aga neil see apparatuur nii võimas et sõiduauto plekkid lähevad kõveraks, raudselt.
Nii tekkis mõtte: omad seadmed muretseda, oma auto üle lasta ja pakkuda ka teistele teenust.
Siit siit ka küsimus: kui paljku oleks huvitatuid ?
Hinnakujundamine on suht raske teema aga algaks see nt 450.- EEK' i tunnis, suuremate tööde puhul hind oleks kokkuleppeline. Lisaks pakkuks kas tava krunt värvi- või happe krunt värvimist.
Küsimused, ettepanekud, soovid, kommentaarid teretulnud.
Vajadusel tsekk!
Lugupidamisega Aleksei.
[Muudetud: 29-2-2008 BlackSun]
Nii tekkis mõtte: omad seadmed muretseda, oma auto üle lasta ja pakkuda ka teistele teenust.
Siit siit ka küsimus: kui paljku oleks huvitatuid ?
Hinnakujundamine on suht raske teema aga algaks see nt 450.- EEK' i tunnis, suuremate tööde puhul hind oleks kokkuleppeline. Lisaks pakkuks kas tava krunt värvi- või happe krunt värvimist.
Küsimused, ettepanekud, soovid, kommentaarid teretulnud.
Vajadusel tsekk!
Lugupidamisega Aleksei.
[Muudetud: 29-2-2008 BlackSun]
2108- BlackSun
-
bBlackSun
- Foorumi kasutaja
- Autod: Niva 2121, Nissan Primera, Vento VR6
- Kontakt:
Asjad on siin niikaugel et novembri algusest pakun liivapritsiteenust.
Klubikaaslastele hea hind;)
Vajadusel osade värvimine kas Teie värviga või oleks pakkuda kvaliteet värvi jällegi klubilistele soodushinnaga.
Esialgu ei võtta ette terve auto kere tegemise vaid väiksemad ja keskmised detailid.
Et minu töö oleks kergem ja Teie rahakotti jääks rohekem vabu vahendeid siis õlised detailid oleks soovitav enne õlist ja suuremast s**ta kihist puhtaks teha kas või traatharjaga. Paljud käsipesulad oleks nõus pesemis teenust Teile osutada ( näiteks Tartus Puistee tänaval olen mina saanud abi , keskmiselt 25-50 EEK'i vahele oli summa jäänud : mootori plokkid, käigukastid jne.)
Küsimused, ettepanekud ja kaebused on teretulnud.
Lugupidamisega Aleksei.
Klubikaaslastele hea hind;)
Vajadusel osade värvimine kas Teie värviga või oleks pakkuda kvaliteet värvi jällegi klubilistele soodushinnaga.
Esialgu ei võtta ette terve auto kere tegemise vaid väiksemad ja keskmised detailid.
Et minu töö oleks kergem ja Teie rahakotti jääks rohekem vabu vahendeid siis õlised detailid oleks soovitav enne õlist ja suuremast s**ta kihist puhtaks teha kas või traatharjaga. Paljud käsipesulad oleks nõus pesemis teenust Teile osutada ( näiteks Tartus Puistee tänaval olen mina saanud abi , keskmiselt 25-50 EEK'i vahele oli summa jäänud : mootori plokkid, käigukastid jne.)
Küsimused, ettepanekud ja kaebused on teretulnud.
Lugupidamisega Aleksei.
2108- BlackSun