Elektriline spidomeeter!

Elektriline spidomeeter!

Audio, elektrisüsteem, turva
Vasta
f
fheisis
Foorumi kasutaja
Autod: lada 2101.Bmw 740.Moskvich Pika kastiga.

Elektriline spidomeeter!

Postitus Postitas fheisis »

K: Tervist ... küsimus siis selline et leidsin ühe foorumi kus oli selline küsimus et kuidas teha led lampidega spidomeetrit endale.. koos muude näidikutega... seega se foorumi lehekülg näeb välja selline..http://www.elfaelektroonika.ee/foorum/s ... hp?t=33067 nii ja kui te seda vaadanud olete siis see plaan mis ta nagu teha on kavatsenud se näeb välja täpselt selline nagu selle golfi spidomeeter! http://www.youtube.com/watch?v=kKSeRZM83dk .... nii ja kuna olen kuulnud et golf 2 ja selliste masinate spidomeetrid lähevad lada2101hele.. seega saaks sellise golfi spidomeetri 2101hele panna.. kuid kui se sinna sobib siis ! kuidas seda ühendada?
m
moto-onu
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas moto-onu »

Elektroonilised spidomeetrid(need mis poes müügil ise paigaldamiseks) saavad tavaliselt signaali kardaani või pooltelje pealt(analoogselt jalgratta spidomeetriga).
Paigaldamine:lihtne.
Seadistamine:oleneb spidost...Kui Camaro spidomeetrit seadistasime, siis tuli maha sõita mingi kindel vahemaa(Auto Meter-i puhul...3600m kui ma ei eksi).Et kui asi käsile võtta korralikult ei tule mingeid probleeme.
Nii, et targem on võtta poest mõni universaalne spidomeeter(ei ole Golf2-e elektroonilist spidot ise näpind).
E.T.
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas corrado »

kae noh, minu teema leitud :D
ma tegelt tahtsin tahhomeetrit led'idega ja selle ma ka sain, jupid peaks varsti kätte saama
golf 2 oma liiga lihtne, ehitamise rõõmu vaja ju :D pealegi palju neid golfi el. spidosi ikka saada on:puzzled
o
olaaf
Ladaklubi Auliige
Autod: 2105 s1300, 1119

Postitus Postitas olaaf »

impulsi allikaks võid kasutada uuemate ladade (11x) elektrilise spido ajamit.
esiveolise oma peaks saama tagaveolise spido ülekande külge pookida... trossi asemele
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
f
fheisis
Foorumi kasutaja
Autod: lada 2101.Bmw 740.Moskvich Pika kastiga.

Postitus Postitas fheisis »

okei uurin:D
Vasta