Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
tehniline nimetus absorber ja selle peal absorberi tuulutuse klapp - kui sellega mingi jama oli hakkas taguma mul errorit, et segu lahja - ju tõmbas sealt õhju juurde kõvasti.
klapp jäta külge juhtmetele - muidu viskab kollast armatuuris põlema,
voolikutega sellesmõttes keeruline, et sealt käibki paagi tuulutus (absorberi sisend)
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
Sai käidud Rapla rajal slikke proovimas. Kui ära hakkasime minema, siis panin tavalised rehvid alla ja proovisin veel nendega ka samas tempos rajal sõita - kõik kurvid läksid pikaks. Järelikult oli slikist kasu.
Uuendan vahepeal teemat.
Asjad on seal maal, et auto on peaaegu koos. Salongis on mõned polstrid paigaldada. Täna õhtul plaanin esimesele ringile minna.
kena samara,au ja kiitused omanikule tehtud töö eest;)
"Alfa Romeo ei ole lihtsalt autotehas... See on nagu haigus... Või eluviis... Seda ei saagi defineerida. See kuulub tunnete ja kirgede valda, allub südame, mitte mõistuse kontrollile".
Insener ja disainer Orazio Satta Puglia
Algselt postitas: logman
Mis need reklaamid annavad? Raha?
Ma ütleks, et ilus auto sai rikutud. A see ainult minu arvamus, mis pole sittagi väärt .
Otseselt raha ei anna keegi, pigem aitavad seda kokku hoida, s.t toetavad muud moodi. Igal juhul on kõik need märkimisväärse panuse minu ralliprojekti andnud ja väärivad tunnustamist.
no vott. täna veerenni poes olin jupid ära ostnud kui mingi vend tuli sisse "mingit indikaatorit" ostma, ja välja minnes nägin tuttavat tamrex samara.
Onsiis sellised esirehvid tänaval lubatud:spin?