06“le BMW e30 mootor ?

06“le BMW e30 mootor ?

Mootoriga ja sisse/väljalaskega seonduvad teemad
p
põletaja
Foorumi kasutaja
Autod: 2105 vs 21213

Postitus Postitas põletaja »

No see 5000 euri lihtsalt mootori vahelepanemisega on ikka ilusti üle pingutatud.
ostsid siis sõida
k
kermo
Foorumi kasutaja
Autod: Auto puudub

Postitus Postitas kermo »

1,8 ja2,0 mineku poolest suht sama ainult 2ne võtab kütet rohkem ja müriseb ilusamini.Raha poolelt niipalju et ise tehes ei ole ta nii kallis midagi.Ise olen pannud scorbile 3,5 bmw mootori vahele.Raha läks 3,5 kilo(bemmi hind)+ kõvasti enda aega,aga tulemus see-eest oli seda väärt
Autosse multimeediat tarvis?Projekteerin,komplekteerin ja paigaldan.
Kasutaja avatar
Kytt
Ladaklubi Juhatus
Autod: 4x2102, Jeep & Toyota

Postitus Postitas Kytt »

Algselt postitas: joala
tahaks ikka 2.0 R6 mootorit, oleks võimsam
aga kas oskab keegi öelda, kus keegi seda kokku ehitaks\komplekteeriks ?
asi selles, et ise ei oska ei keevitada, ega midagi ümber teha
ja palju hind tuleks ?
arvestanud olen kuskil: töö 5 000+ mootor 1000+ käimar 750

kõigil, kes räägivad et see võimalik, on vist valikuline lugemine
vastuväitjatele pakun välja diili, toon suvel 2102, bemmi reaskuuese ja käimari ning kui auto valmis siis laon 5000 eeku peo peale. sooviks ka nii väikese eelarvega "hunti lambanahas"

[Muudetud: 18-12-2007 MUST KYTT]
j
joala
Foorumi kasutaja
Autod: puudub :(

Postitus Postitas joala »

Algselt postitas: Jevgenich
Kallis Ladaklubi rahvas , kas sellist Eestimaad ja Ladaklubi me siis tahtsimegi ? Sellist klubi , kuhu astuvad sisse 15 aastased lapsed , kes saavad endale surnud vanaisa(puhhaku rahus) truu töölooma Vaz/Lada/Ziguli jne .....ning hoolitsevad siis vanaemade eest alles siis , kui vanaemad nendele masina h**ramiseks annavad ? :( :( :(:kuri

Joala , poleks siis mõttekam osta juba ärah**ratud ossibemm ja sellega ringi tiirutada , sest naguinii lube pole ja pole veel piisavalt vana et autorooli ronida sõitma ?
Tuleb ju odavam välja ja saad räigelt seda TJUUNIDA ning minek supper-mis sul veel eluks vaja on ?

Esiteks hoolitsemist mõtlesin auto vastu, teiseks kui ma saaks, ma annaks sulle otse vastu hambaid präegu ! :mad::mad::mad:

Algselt postitas: erkki
:D jah eelarvele võid kindlasti ühe nulli juurde panna:D võid näiteks võtta kasvõi teema http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=13299 selle ehitus läks maksma 5000 euri ja seal on tegu v6“ga mida ma arvan, et on kindlasti kergem ja odavam külge sobitada kui bemu pikka r6“te. ja samas on see ka väga aega nõudev töö. Kui viitsimist aega ja raha on siis jõudu tööle ja ootan huviga mis ja kuidas asi edeneb.

[Muudetud: 18-12-2007 erkki]
oskad äkki öelda, paljuga ma siis mingi V6“e koos automaat käimariga saaks ? :lol
p
põletaja
Foorumi kasutaja
Autod: 2105 vs 21213

Postitus Postitas põletaja »

No mis sa jaurad. Pole ju kusagil juttu, et see just reaskuuene ning, et see eelarve 5000 on. Lihtsalt r4 mootor peale ja tööle ilma muude kere ja mootoriremondita jääb aga alla 50000 kõvasti.
ostsid siis sõida
h
hautz
Autod: 2x lada2101

Postitus Postitas hautz »

Kui juba reas kuus (R6),siis miks juba mitte v6*2 ehk V12 mitte.Umbes samapalju lõikumist ja aretamist,iseasi mis sellise moto hind on....:D
.._____
./_____\ -KOPIKAS :)
(OIIIIIIO)
.U........U
m
momo
Suletud kasutaja

Postitus Postitas momo »

Kui tahad baierni M20B25 r6 mootorit peale panna siis pead tuleseina viima esiklaasi alumise ääre alla, see teeb siis üks 30 cm tahapoole, tunnel teine kere tugevamaks teine tagasild jne jne jne. Palun kui sa nii lolle küsimusi küsid siis UNUSTA SELLINE ASI ÄRA SA EI SAA SELLEGA HAKKAMA!! A ja kui sa umbes 7000.- eelarveks plaanid siis võin sulle veel niipalju öelda et MITTE KEEGI EI TEE TÄNAPÄEVAL TASUTA TÖÖD!! võid ära unustada et keegi nii odavalt sellist tööd ette võtab. JA PALUN ÄRGE ENAM SELLISEID TEEMASID TEHKE AITÄH.
Suletud